Ams
ter
dam

Ga voor de winst. Kies het Olympisch Stadion.

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of, je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen handgelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

Nu willen wij de keuze niet voor je maken, maar je raadt vast wel wat wij tegen onze klanten zeggen. Het Olympisch Stadion Amsterdam is natuurlijk veel meer dan alleen maar een toffe plek met een waanzinnige geschiedenis.

In 2015 is er in de catacomben van het Olympisch Stadion maar liefst 3000m2 gerealiseerd met kantoorruimte, vergaderruimte, een grote social space voor members en natuurlijk de mogelijkheid voor grote events. We hebben verse koffie, lunch tussen de middag en plek voor goed contact met mede-ondernemers.

Work space.

Tijdens de industriële revolutie werden mensen afgericht om in grote fabriekshallen hersenloos productiewerk te verrichten. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

Kom werken bij Offices For You: of je nu met 150 man komt of in je eentje; wij garanderen dat je een plek creëert waar jij en je bedrijf van gaan groeien. In onze locaties werken ondernemers met een verhaal.

Meet space.

Om te groeien is zonlicht en een goede voedingsbodem nodig. Daarom vergader je bij Offices For You in lichte en prettige vergaderruimten.

Bij ons vind je geen Ikeameubilar, maar een smaakvolle inrichting met meubels van topdesigners. Hier kun je mensen ontvangen. Hier kun je groeien.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon onder het stadion.

Werken & sporten in het Olympisch Stadion

Hoe lekker is het wanneer je voor, na of tijdens je werk in het stadion kunt sporten? Uiteraard regelen wij de 10% member korting voor je. Super healthy!

Borrels, bites & dansmoves

Met het steeds verder gerenoveerde Olympisch Stadion gebied in hartje Amsterdam Zuid, is er een overvloed aan restaurants, bars, pubs & clubs. Super gezellig voor de borrels.

Gebruik stadion voor events

Combineer je events, workshops of festival met het stadion. Zoals bijvoorbeeld The Flying Dutch, EK Atletiek en ‘De Coolste Baan van Nederland’. Contact ons voor de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik jullie bezoeken?

Super eenvoudig. Via deze link kan Google je het nog makkelijker vertellen.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Onder het Olympisch Stadion zit een grote parkeerplaats. Zorg dat je bij het inrijden de eerste of tweede slot kiest. Dus geen P&R.

Zijn er bij jullie leuke restaurants en barretjes in de buurt?

Absoluut. Amsterdam zit vol met super leuke tentjes. Om je alvast op weg te helpen kun je deze link checken. Ons team helpt je graag aan de extra hotspots!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan op tal van manieren. Sms’en, Whatsappen, Facebooken of Instagram’en. Maar wellicht is bellen of emailen wel gewoon het makkelijkst.

Wat voor bedrijven hebben jullie binnen?

Oei lastig. Een fijne mix tussen klein en groot, jong en oud, man en vrouw, startup en well-established, super hip en niet zo hip (sorry 😉 ), borrelaars en geen-borrelaars. Nou goed, you get the idea.

Olympisch Stadion 24 – 28
1076 DE Amsterdam


E: amsterdam@officesforyou.com
T: +31 20 800 6000

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.