Skip to content

Kies voor karakter. Werk in het Olympisch stadion.

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: niets is zo belangrijk voor je bedrijf als een plek om het op te bouwen. Een plek om te groeien. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen. Zo’n plek is lang niet altijd makkelijk te vinden. En als je dan iets vindt krijg je facturen met onverwachte kantoorkosten of moet je alles alsnog zelf regelen.

Bij For You doen we het anders. We werken volledig verassingsloos. Alles wat we bieden is full-service. Alles is geregeld. Van de ontvangst van je gasten, het regelen van de post en het zetten van koffie: we zorgen er voor. Je kunt er zelfs voor kiezen om van onze uitstekende lunch gebruik te maken.

Die service leveren we op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes hebben we voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

For You Amsterdam is gevestigd in het Olympisch Stadion, een absoluut indrukwekkend bolwerk van sportgeschiedenis. Onze kantoren bevinden zich in de catacomben van het stadion en bieden prettige flexwerkplekken en kantoren voor complete bedrijven. En dat alles full-service. Je meldt je aan, ontvangt de sleutel en je kunt aan het werk. Zonder verassingen. Zodat al je aandacht naar je bedrijf kan gaan.

Kies hoe je werkt

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We hebben de keuze voor een werkomgeving terug gebracht naar twee eenvoudige opties. Een Business Office in de open ruimte of een volledig ingericht eigen kantoorruimte.

Business office

165 per maand
 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

private office

vanaf 2 personen
1300 per maand
 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

BUSINESS OFFICE

Voor de flexibele kleine ondernemers hebben we de Business Office ontwikkeld. Met een Business Office werk je in de social space van één van onze locaties, de plek waar je ook uitstekend je gasten kunt ontvangen. Met een Business Office in Amsterdam werk je in het schitterende Olympisch Stadion, vlakbij de Zuidas. De social space in Amsterdam is stijlvol ingericht en heeft uitzicht op de grasmat van het stadion.

Bij een Business Office in Amsterdam hoort een zakelijk postadres op het Olympisch Stadion, de vriendelijke glimlach van onze gastvrouwen als je binnenkomt en uitstekende koffie. Verder kun je gebruikmaken van een 020-telefoonnummer.3430,36

OFFICE SPACE

Onze kantoorruimte is voor de ondernemers die morgen een nieuw kantoor nodig hebben. We leveren hem volledig ingericht op. Stijlvolle designmeubelen, lichte werkplekken in een van de meest karakteristieke sportcomplexen van Nederland: het Olympisch Stadion.

Of je nu met 5 of 50 man personeel wil komen werken: we vinden een schitterden plek voor je. Onze kantoorruimtes huur je full-service. Bij ons betekent dat: geen verborgen kosten, geen extra euro’s op de maandfactuur voor de glazenwasser, belasting op de wifi-code. En met ons extra servicepakket ben je ook elke dag voorzien van verse koffie, de beste IT en onbeperkt glimlachen van onze hosts.

Meer locaties

BREDA

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU AMSTERDAM

Olympisch stadion 24- 28
1076 DE Amsterdam

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 18:00 open.