Doodzonde en voor een beetje Rotterdammer onbegrijpelijk: ze zitten al overal in Nederland, maar nog niet in Rotterdam. Daar komt gelukkig verandering in. Vanaf medio oktober 2018 openen wij Offices For You Rotterdam Van Nellefabriek: de kant-en-klare en naar wens van de gebruiker ingerichte kantoren, werkplekken en vergaderoplossingen van Offices For You.

Werkplekken met een verhaal

Van het Olympisch Stadion in 020 tot de oude Oranjeboombrouwerij in Breda: Offices For You maakt prachtige werkplekken in panden met een verhaal.

Vanaf Q4 dus ook in Rotterdam: in de iconische Van Nellefabriek maken ze misschien wel de mooiste werkplekken van Nederland. Met ruim 4500 vierkante meter openen wij onze grootste locatie tot nu toe. Met ruim 300 werkplekken, smaakvol ingericht met prachtig meubilair.

Daarnaast zal de locatie meer dan 10 vergaderruimtes van verschillende groottes krijgen en is er de mogelijkheid voor het organiseren van grote conferenties tot ruim 5000 personen! Tot slot zal er een toffe social space worden ingericht voor de flexibele ondernemer.

Hoe Offices For You werkt

Elk kantoor en elke werkplek wordt kant-en-klaar opgeleverd. Want alles is voor je geregeld: koffie, thee, lunch en stevig internet. Met meer dan genoeg daglicht, zuurstof en vierkante meters voor talloze ZZP’ers en volledige bedrijven.

De Van Nellefabriek

Voor wie de Van Nellefabriek niet kent: staat op de UNESCO-erfgoedlijst. Op een toplocatie, vlakbij het Centraal Station en perfect te bereiken met de auto. “Is er dan ook wat te nassen?”, horen we je vragen. Op het complex wordt een groot restaurant geopend, een eigen koffie branderij en ook een grote gym. Gers! Moet je een keer geweest zijn, zeker als Offices For You er zit.

Werd ook wel eens tijd.