Inspirerende meeting locatie in breda? Kies
de drie hoefijzers

De beste nieuwe ideeën ontstaan in nieuwe omgevingen. Op plekken waar je wordt gestimuleerd om uit oude patronen te breken. In een ruimte waar je wordt getriggerd om creatief te denken. Daarom werkt het soms gewoon goed om af en toe op een andere locatie te vergaderen. In plaats van telkens gestoord worden door collega’s tijdens een overleg kun je nu ongestoord vergaderen. Even weg uit de standaard kantooromgeving; overleggen, brainstormen, discussiëren om zo je bedrijf beter te maken.

Naast een nieuwe omgeving is het ook gewoon heel prettig om ergens te vergaderen waar alles voor je geregeld is. Waar je met een glimlach wordt ontvangen. En dan een goed gesprek in een schone ruimte, met verse koffie en een complete lunch.

Onze vergaderruimten in Breda zijn gevestigd in de statige oude Oranjeboom-Brouwerij. Je vergadert er in alle rust en stijl in een pand met karakter. Een plek waar je met focus kunt overleggen.

kies je pakket

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit, ook inclusief zaal huur. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties.

Je hoeft daarna alleen nog een keuze te maken over je lunch. Als je wil kan je kan je dit verder aanvullen met ontbijt, diner of aansluitende borrel. Voor alle opties, kan je ons Food Book hier bekijken.

half

4-uurs meeting arrangement
37,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

FULL

8-uurs meeting arrangement
46,- per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

De Drie hoefijzers

4 personen

features:

Een knusse vergaderruimte waar de ronde tafel het middelpunt van de kamer vormt. Voorwaarde voor een goed gesprek: goede stoelen, stevige tafel en goed contact tussen de deelnemers. Hier kan dat. Geleverd met goede koffie. 🙂

SKOL

4 personen

features:

Voer je overleg waar vroeger de brouwers in hun brouwketels roerden. Nu is het de plek voor een goede vergadering. In een strakke kamer met uitstekend meubilair en heerlijke stoelen.

ORANJEBOOM

12 personen

features:

De Oranjeboomzaal, ooit het #1 bier dat in deze oude brouwerij werd gebrouwen. Deze vergaderzaal is ruim opgezet en uitermate geschikt voor de gemiddelde meeting tot 10 personen met een vaste tafel opstelling. De ruimte is voorzien van een flatscreen en natuurlijk staat ons team tot je beschikking om meeting in goede banen te leiden. Zij zorgen voor koffie, thee en fris en natuurlijk overige catering mogelijkheden.

HERTOG JAN

24 personen

features:

Dit is de ruimte waar het tientallen jaren geleden gebeurden. In de oude bierbrouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ was dit de prachtige karakteristieke boardroom. Deze ruimte is naar oude glorie hersteld en is uitermate geschikt voor grote meetings tot ruim 24 personen. In theateropstelling is deze authentieke ruimte zelfs geschikt tot 30 personen.

Meer locaties

MAASTRICHT

PARC CERAMIQUE

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU BReda

CEresstraat 13
4811 CA Breda

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.