Skip to content

Kies voor karakter. Werk in een oude bier brouwerij.

In een goed kantoor weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen. Het is alleen lang niet altijd makkelijk om zo’n plek te vinden. En niet alles is zo mooi als het er uit ziet: we kennen de verhalen over verborgen kosten of service die geen service blijkt te zijn.

Daarom zijn we bij Offices For You graag voorspelbaar. Onze hele aanbod is full-service. Bij ons betekent dat: we regelen alles voor je. We zorgen dat je gasten met een glimlach worden ontvangen, we regelen de post voor je en zetten de koffie klaar.

Die service leveren we op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes hebben we voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

For You Amsterdam is gevestigd in het Olympisch Stadion, een absoluut indrukwekkend bolwerk van sportgeschiedenis. Onze kantoren bevinden zich in de catacomben van het stadion en bieden prettige flexwerkplekken en kantoren voor complete bedrijven. En dat alles full-service. Je meldt je aan, ontvangt de sleutel en je kunt aan het werk. Zonder verassingen. Zodat al je aandacht naar je bedrijf kan gaan.

Kies hoe je werkt

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We hebben de keuze voor een werkomgeving terug gebracht naar twee eenvoudige opties. Een membership in de open ruimte of een volledig ingericht eigen kantoorruimte.

membership

165 per maand
 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

private office

800 vanaf - per maand
 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

MEMBERSHIP

Voor de zelfstandig ondernemers is er ons Membership: daarmee kun je op werkdagen een gast ontvangen en werken in onze social space. Met een membership in Breda werk je in het schitterende monumentale pand van de oude Oranjeboom Brouwerij. Vlak bij het centrum van Breda, uitstekend te bereiken met de auto of het OV.

Als je een membership in Breda hebt kun je je bedrijf hier inschrijven voor de KvK. Je kunt ook een 076-telefoonnummer gebruiken en je krijgt natuurlijk elke ochtend de vriendelijke glimlach van onze gastvrouwen als je binnenkomt.

OFFICE SPACE

Snel een nieuw kantoor nodig? Onze kantoren worden opgeleverd met complete inrichting. We werken alleen met designmeubels. Onze kantoren in Breda zijn licht en strak ingericht. De ideale plek om je gasten te ontvangen: loods ze vanaf de indrukwekkende entree door de oude gangen naar moderne werkplekken en klassieke vergaderzalen.

Of je bedrijf nu groot of klein is: we zijn net zo flexibel als jouw wensen. Bij Offices For You huur je een kantoor altijd full-service: je betaal niet per vierkante centimeter. Alle kantoorkosten zijn inbegrepen zodat er nooit vervelende verassingen op de factuur staan. Met ons servicepakket regelen we ook de koffie, IT en A4’tjes uit de printer.

Meer locaties

MAASTRICHT

PARC CERAMIQUE

Utrecht

PAPENDORP

FOR YOU BREDA

CERESSTRAAT 13
4811 CA BREDA

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.