Hil
ver
sum

Kies voor karakter.

Werken en groeien in stijl: in Hilversum staat onze elegante villa op een vijf-sterrenlocatie vlak bij het Mediapark. Dit is een plek waar je belangrijke gasten mee naar toe durft te nemen, waar je kunt laten zien dat je je bedrijf serieus neemt.

De villa is ontworpen door architect Gijs Hooft Graafland en is opgebouwd uit 3 verschillende gebouwen. Aan de voorkant vind je de originele villa, aan de achterzijde de stijlvolle witte villa. Beide gebouwen worden verbonden door de smaakvolle, moderne glazen serre.

Als je kiest voor werken in deze villa, kies je voor de prettige combinatie van zakelijk en persoonlijk. Ons pand in Hilversum is het persoonlijkste pand dat we hebben. De gastvrouwen doen de deur voor je open, verwelkomen je gasten en zorgen dat de koffie klaarstaat.

Work space.

Geen standaard kantoorpand in Hilversum. Werken in deze villa geeft een persoonlijke touch aan werk. Een omgeving die voelt als thuis, maar waar je alleen of met een heel team kunt werken. Met de vriendelijke gastvrijheid van onze glimlachende gastvrouwen die zorgen dat je gasten zich direct thuisvoelen. Zo kun je alleen of met je team groeien in een stijlvolle omgeving.

Meet space.

Ideeën opdoen, brainstormen, knopen doorhakken: een systeemplafond en oploskoffie helpen er niet echt bij. Kom daarom vergaderen op de plek waar de catering uitstekend is en de stoelen met aandacht zijn ontworpen.

In Hilversum hebben we drie stijlvolle vergaderzalen. Om de hoek bij het Mediapark.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon bij ons achter (indien beschikbaar).

Boost je energie!

Geef je energie een boost met een verfrissende wandeling door het prachtige Dudok park te maken. Zuurstof, zonlicht en geur van natuur helpen jou om het optimale uit jouw dag te halen!

Gezellige binnenstad

Hilversum heeft een super leuk stadscentrum met veel winkels, restaurants en barretjes. Neem je klanten of team mee naar bijvoorbeeld de Foodhal voor een lekkere lunch of gezellige borrel.

Dichtbij Mediapark

Ben je veel actief in de mediawereld? Met het Hilversumse Mediapark op steenworp afstand is onze locatie perfect te combineren voor een werk- of vergaderplek.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik jullie bezoeken?

Super eenvoudig. Via deze link kan Google je het nog makkelijker vertellen.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Achter onze locatie hebben wij een privé parkeerterrein.

Zijn er bij jullie leuke restaurants en barretjes in de buurt?

Het centrum van Hilversum kent heel wat leuke plekjes. Om je alvast op weg te helpen kun je deze link checken. Ons team helpt je graag aan de extra hotspots!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan op tal van manieren. Sms’en, Whatsappen, Facebooken of Instagram’en. Maar wellicht is bellen of emailen wel gewoon het makkelijkst.

Wat voor bedrijven hebben jullie binnen?

Oei lastig. Een fijne mix tussen klein en groot, jong en oud, man en vrouw, startup en well-established, super hip en niet zo hip (sorry 😉 ), borrelaars en geen-borrelaars. Nou goed, you get the idea.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum


E: hilversum@officesforyou.com
T: +31 35 625 0600

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 17:00 open.