HILVERSUM

WHERE BUSINESS MEETS ELEGANCE

Werken en groeien in stijl: in Hilversum staat onze elegante villa op een vijf-sterrenlocatie vlak bij het Mediapark. Dit is een plek waar je belangrijke gasten mee naar toe durft te nemen, waar je kunt laten zien dat je je bedrijf serieus neemt.

De villa is ontworpen door architect Gijs Hooft Graafland en is opgebouwd uit 3 verschillende gebouwen. Aan de voorkant vind je de originele villa, aan de achterzijde de stijlvolle witte villa. Beide gebouwen worden verbonden door de smaakvolle, moderne glazen serre.

Als je kiest voor werken in deze villa, kies je voor de prettige combinatie van zakelijk en persoonlijk. Ons pand in Hilversum is het persoonlijkste pand dat we hebben. De gastvrouwen doen de deur voor je open, verwelkomen je gasten en zorgen dat de koffie klaarstaat.

Faciliteiten

features

  • Parkeergarage
Parkeren doe je natuurlijk gewoon bij ons achter (indien beschikbaar).
  • 24/7 kantoortoegang
Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.
  • Gezellige binnenstad
Hilversum heeft een super leuk stadscentrum met veel winkels, restaurants en barretjes. Neem je klanten of team mee naar bijvoorbeeld de Foodhal voor een lekkere lunch of gezellige borrel.
  • Snel, veilig & free WiFi
Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.
  • Eenvoudig te bereiken
Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar.
  • Boost je energie
Geef je energie een boost met een verfrissende wandeling door het prachtige Dudok park te maken. Zuurstof, zonlicht en geur van natuur helpen jou om het optimale uit jouw dag te halen!
  • Dichtbij Mediapark
Ben je veel actief in de mediawereld? Met het Hilversumse Mediapark op steenworp afstand is onze locatie perfect te combineren voor een werk- of vergaderplek.

WORKSPACE

Geen standaard kantoorpand in Hilversum. Werken in deze villa geeft een persoonlijke touch aan werk. Een omgeving die voelt als thuis, maar waar je alleen of met een heel team kunt werken. Met de vriendelijke gastvrijheid van onze glimlachende gastvrouwen die zorgen dat je gasten zich direct thuisvoelen. Zo kun je alleen of met je team groeien in een stijlvolle omgeving.

MEETING SPACE

Ideeën opdoen, brainstormen, knopen doorhakken: een systeemplafond en oploskoffie helpen er niet echt bij. Kom daarom vergaderen op de plek waar de catering uitstekend is en de stoelen met aandacht zijn ontworpen.

In Hilversum hebben we drie stijlvolle vergaderzalen. Om de hoek bij het Mediapark.

Meer locaties

AMSTERDAM

OLYMPISCH STADION

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU HILVERSUM

KONINGINNEWEG 11
1217 KP Hilversum

Receptie

Jitske Willenborg

Manager for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:00

Email

Verbindingen

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!