Kies voor elegantie. Werk samen in deze fraaie villa.

Om te groeien heb je een goede voedingsbodem nodig. Een plek die alles heeft: licht, lucht, ruimte en zuurstof. Een plek die inspireert en uitdaagt. Om je bedrijf te laten groeien helpt het extra als je kunt groeien op een plek die stijlvol is ingericht, waar je gefocust kunt overleggen en gezellig kunt lunchen. Zo’n plek is soms gewoonweg moeilijk te vinden. Plekken die energie kosten: waar je alles zelf moet regelen, of waar de afspraken in kleine lettertjes zijn gemaakt.

For You creëert plekken waar je zorgeloos kun ondernemen en groeien. We werken zonder kleine lettertjes, want alles wat we doen is full-service. En dan bedoelen we: wij regelen alles en je krijgt nooit onverwachte kosten. Onze gastvrouwen ontvangen je gasten, zetten de koffie klaar en zorgen dat alles aan het eind van de dag weer netjes is.

Onze full-service leveren we het liefst op locaties die uniek zijn. Plekken die zorgen dat onze hersenen geprikkeld worden en nieuwe ideeën kunnen genereren en uitwerken. Locaties die licht zijn, schoon en rustig. Panden met karakter.

For You is in Hilversum gevestigd in de smaakvolle vijf-sterrenvilla aan de Koninginneweg. Vlak bij het mediapark is hier ruimte voor losse werkplekken en een aantal bedrijven. Onze kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd. Oftewel: ook hier regelen we alles. Alles wat aandacht krijgt groeit. En als wij alles regelen kun jij aandacht geven aan je bedrijf.

Kiezen
is niet moeilijk

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We hebben de keuze voor een werkomgeving terug gebracht naar een simpele keuze. Een volledig ingerichte kantoorruimte, zonder zorgen en alles op 1 overzichtelijke factuur. 

private office

770 per maand
  • Een eigen afgesloten kantoor
  • Gebruik van zakelijk adres
  • Lokaal telefoonnummer met handset
  • Volledig ingericht met meubilair
  • Gebruik van social space alle locaties
  • Plug & play
  • 24/7 toegang

OFFICE SPACE

Onze villa in Hilversum is uitstekend geschikt voor ondernemers die een chique zakelijk uitstraling voor hun bedrijf willen, maar hun gasten ook het gevoel willen geven dat ze thuiskomen. Een kantoorruimte huren is eenvoudig: onze kantoren zijn fraai ingericht, je krijgt de sleutel en je kunt direct aan de slag.

En dat is het. Want verder regelen wij alles. Full-Service noemen we dat: nooit extra kosten voor de schoonmaker, wifi-codes of gas-water-licht. Er is 1 vaste prijs per maand. Met 1 extra service pakket voor onbeperkte hete koffie, IT en A4’tjes uit de printer.

Meer locaties

AMSTERDAM

OLYMPISCH STADION

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU HILVERSUM

KONINGINNEWEG 11
1217 KP Hilversum

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 17:00 open.