Stadionbuurt

Amsterdam 

Amsterdam Olympisch Stadion

Werken op de plek waar in 1928 de Olympische Zomerspelen werden gehouden. Vergaderen in de catacomben van het stadion waar topatleten zich voorbereidden op hun wedstrijden. Gasten ontvangen in een gebouw met karakter. In 2015 volledig geoptimaliseerd voor kantoren: een toplocatie vlak bij de Amsterdamse Zuidas.

Centrum

Breda 

Breda De Drie Hoefijzers

Ontvang je gasten in het statige en karakteristieke pand van de voormalige Oranjeboom Brouwerij. Een entree die indruk maakt, Brabantse gezelligheid, kantoren die strak en licht zijn. Vlak bij de binnenstad van Breda.

Koninginneweg

Hilversum 

Hilversum Koninginneweg

Een uitvalsbasis op niveau, vlak bij het mediapark. Dit is een van onze meest persoonlijke en huiselijke panden: de vijf-sterrenvilla aan de Koninginneweg in Hilversum. Ontvang je gasten met klasse in een schitterende omgeving.

Parc Céramique

Maastricht 

Maastricht Parc Céramique

Ons meest Zuidelijke kantoorpand. Licht, strak ontworpen en in de mooie omgeving van het Maastrichtse Parc Céramique. Voorzien van de Limburgse gezelligheid van onze vriendelijke gastvrouwen die je ook nog eens lokaal gebrande koffie serveren. Een ideale plek om te groeien met je bedrijf.

Papendorp

Utrecht 

Utrecht Papendorp

Ons meest centraalgelegen pand vind je op de best bereikbare plek van Nederland: Utrecht. Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Dit is de plek waar je gasten uit alle windstreken kunt ontvangen. Licht en modern, zakelijk en gezellig.