Maas
tricht

Kies voor karakter. Kies voor Maastricht.

Je hebt koffie en je hebt koffie. Hier in Maastricht schenken we koffie met karakter, lokaal gebrand door de koffiebranders van Maison Blanche Dael. Zet je gasten deze koffie voor in het alles-in-1-kantoor van Maastricht en elk gesprek begint goed.

De dagen dat er wordt gewerkt in donkere kantoorgebouwen zijn voorbij: in dit pand werk je met fris zonlicht in je kantoor. Offices For You Maastricht is gevestigd in het Parc Céramique, omringd door groen. In die omgeving vind je bij Offices For You de perfecte uitvalsbasis voor je kantoor, werkplek of een rustige vergaderruimte voor een zakelijk overleg. Het is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg en vanaf het Centraal Station.

Als je kiest voor Offices For You in Maastricht, kies je voor modern in één van de gezelligste steden van Nederland. We werken graag verassingsloos. Vaste prijzen en vertrouwde gezichten gecombineerd met Maastrichtse gastvrijheid.

Work space.

Waar ontvang je je gasten beter dan op een plek waar ze met een Limburgse gastvrijheid worden ontvangen. Net als al onze andere kantoren vind je hier volledig ingerichte kantoren. Strakke designmeubelen in een rustige omgeving: een uitstekende plek om te werken.

Meet space.

Onze hersenen werken niet goed in het donker. En veel hersenen werken ook niet optimaal zonder koffie. Daarom vergader je in Maastricht met de beste koffie uit de stad, in een van onze vergaderzalen waar zoveel natuurlijk licht naar binnenvalt dat je nooit meer een winterdip hebt.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

Levendig Maastricht

Beleef de stad en geniet met duizenden bezoekers van evenementen zoals het Preuvenemint. Of geniet van de mooiste kunst tijdens de wereldberoemde beurs The European Fine Art Fair in het MECC.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon onder het gebouw.

Geef je energie een boost!

Geef je energie een boost met een verfrissende wandeling door het prachtige stadspark van Maastricht. Zuurstof, zonlicht en geur van natuur helpen jou om het optimale uit jouw dag te halen!

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Culinair mekka

Met een handvol levendige pleinen, boordevol culinaire restaurants en gezellige barretjes is Mestreech het absolute mekka voor de gezellige Bourgondiër. Vraag ons team naar de beste tips van dit moment!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik jullie bezoeken?

Super eenvoudig. Via deze link kan Google je het nog makkelijker vertellen.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Onder het gebouw hebben wij een grote parkeergarage.

Zijn er bij jullie leuke restaurants en barretjes in de buurt?

Absoluut. Amsterdam zit vol met leuke super leuke tentjes. Om je alvast op weg te helpen kun je deze link checken. Ons team helpt je graag aan de extra hotspots!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan op tal van manieren. Sms’en, Whatsappen, Facebooken of Instagram’en. Maar wellicht is bellen of emailen wel gewoon het makkelijkst.

Wat voor bedrijven hebben jullie binnen?

Oei lastig. Een fijne mix tussen klein en groot, jong en oud, man en vrouw, startup en well-established, super hip en niet zo hip (sorry 😉 ), borrelaars en geen-borrelaars. Nou goed, you get the idea.

Wim Duisenbergplantsoen 31
6221 SE Maastricht


E: maastricht@officesforyou.com
T: +31 43 201 0626

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.