MAASTRICHT

WHERE CULINARY EXCELLENCE THRIVES BUSINESS

Je hebt koffie en je hebt koffie. Hier in Maastricht schenken we eigen blend met karakter, gebrand door Cornelissen Coffeeroasters​. Zet je gasten deze koffie voor in het alles-in-1-kantoor van Maastricht en elk gesprek begint goed.

De dagen dat er wordt gewerkt in donkere kantoorgebouwen zijn voorbij: in dit pand werk je met fris zonlicht in je kantoor. For You Maastricht is gevestigd in het Parc Céramique, omringd door groen. In die omgeving vind je bij For You de perfecte uitvalsbasis voor je kantoor, werkplek of een rustige vergaderruimte voor een zakelijk overleg. Het is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg en vanaf het Centraal Station.

Als je kiest voor For You in Maastricht, kies je voor modern in één van de gezelligste steden van Nederland. We werken graag verassingsloos. Vaste prijzen en vertrouwde gezichten gecombineerd met Maastrichtse gastvrijheid.

Faciliteiten

features

  • Parkeergarage
  • 24/7 kantoortoegang
  • Levendig Maastricht
  • Snel, veilig & free WiFi
  • Eenvoudig te bereiken
  • Geef je energie een boost
  • Culinair mekka

WORKSPACE

Waar ontvang je je gasten beter dan op een plek waar ze met een Limburgse gastvrijheid worden ontvangen. Net als al onze andere kantoren vind je hier volledig ingerichte kantoren. Strakke designmeubelen in een rustige omgeving: een uitstekende plek om te werken.

MEETING SPACE

Onze hersenen werken niet goed in het donker. En veel hersenen werken ook niet optimaal zonder koffie. Daarom vergader je in Maastricht met de beste koffie uit de stad, in één van onze vergaderzalen waar zoveel natuurlijk licht naar binnenvalt dat je nooit meer een winterdip hebt.

Meer locaties

BREDA

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU MAASTRICHT

WIM DUISENBERGPLANTSOEN 31
6221 SE MAASTRICHT

Kelly-For-You-Maastricht

Kelly Dieteren - Bosch

Manager for you

Caren-For-You-Maastricht

Caren Everaers

Manager for you

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!