Skip to content

Gewoon Zorgeloos vergaderen in Maastricht.

Soms is het gewoon zo moeilijk om een probleem op te lossen dat je er even van een afstandje naar moet kijken. Als we afstand nemen zijn onze hersenen opeens een stuk creatiever. Dan komen ideeën opeens langs alsof het niets is. Dat geldt ook voor vergaderingen die keer op keer hetzelfde zijn en niet zoveel opleveren. Stap even buiten de vertrouwde omgeving en je hebt opeens een compleet nieuwe sfeer.

Daarom hebben we bij Offices For You uitstekende vergaderruimten ingericht. Prachtige lichte plekken waar het optimaal overleggen is. 

Waar hersenen worden geprikkeld om nieuwe oplossingen voor problemen te vinden, om nieuwe ideeën te produceren. In een omgeving die zorgt voor rust en focus, zodat je ongestoord kan praten, discussiëren, brainstormen of nadenken.

Bij Offices For You in Maastricht vergader je in een lichte en moderne omgeving, in het groene Parc Céramique. Onze gastvrouwen ontvangen je met een lach en zorgen dat er uitstekende koffie en een verse lunch klaarstaat.

kies je pakket

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit, ook inclusief zaal huur. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties.

Je hoeft daarna alleen nog een keuze te maken over je lunch. Als je wil kan je kan je dit verder aanvullen met ontbijt, diner of aansluitende borrel. Voor alle opties, kan je ons Food Book hier bekijken.

half

4-uurs meeting arrangement
37,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

FULL

8-uurs meeting arrangement
46,- per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

De Maas

4 personen

features:

Een strakke vergaderkamer voor vier personen. Er valt ruim voldoende daglicht naar binnen, er staat een degelijke houten tafel en comfortabele stoelen. Deze vergaderkamer garandeert een goede vergadering in een prettige en rustige omgeving.

ceramique

4 personen

features:

Compact en overzichtelijk: deze vergaderkamer is geschikt voor 4 personen die voor een degelijk overleg niet al teveel ruimte nodig hebben. Met onze Maastrichtse koffie erbij heb je voor je vergadering ook niet meer nodig dan onze degelijke stoelen en een goede tafel. Geregeld!

VRIJTHOF

6 personen

features:

Een stijlvol ingerichte vergaderkamer voor kleine groepen tot 6 personen. Licht, ruimtelijk en van alle gemakken voorzien. In deze ruimte zijn lange vergaderingen geen probleem: de stoelen zitten heerlijk en de koffie is vers.

Meer locaties

BREDA

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU MAASTRICHT

WIM DUISENBERGPLANTSOEN 31
6221 SE MAASTRICHT

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen.We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.