Maastricht. kies deze locatie met gewoon
goede kantoren.

Het ideale kantoor is een plek waar je kunt werken aan je bedrijf. Of het nu groot of klein is: echt groeien doe je op een plek die een goede voedingsbodem geeft voor de groei van je bedrijf. Een plek die inspireert, die je helpt om te focussen op de zaken die er toe doen. Een prettige werkplek, een kantoor waar je relaties en klanten durft te ontvangen. Een locatie die imponeert en inspireert. Maar het valt nogal eens tegen om zo’n locatie te vinden en niet een beetje bedrogen uit te komen.

Bij Offices For You werken we zonder vervelende verassingen. Alles wat we doen is eenvoudig en helder: het is namelijk full-service. Zo krijg je nooit naheffingen, onverwachte servicekosten of belastingen die ergens in de kleine lettertjes stonden. We regelen alles. En dan bedoelen we echt alles. Voor een vast bedrag.

Die full-service leveren we het best in een kantoor dat indruk maakt. Wij mensen zijn het meest creatief op plekken die onze hersenen prikkelen. Dat gebeurt op mooie locaties, met smaakvolle vormgeving en sterke verhalen. In panden van Offices For You.

Offices For You Maastricht is gevestigd in het Parc Céramique, in een omgeving vol Groen. Onze kantoren zijn er licht en modern, ingericht met smaakvol ontworpen kwaliteitsmeubilair. Een kantoor huren is eenvoudiger dan ooit: je neemt contact met ons op, we zoeken een inspirerende plek, overhandigen de sleutel en je kunt aan het werk. Full-service. Zodat je je aandacht alleen besteedt aan datgene dat moet groeien: je bedrijf.

Kies hoe je werkt

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We hebben de keuze voor een werkomgeving terug gebracht naar twee eenvoudige opties. Een membership in de open ruimte of een volledig ingericht eigen kantoorruimte.

membership

165 per maand
 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

private office

750 per maand
 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

MEMBERSHIP

Kleine ondernemers opgelet! In Maastricht werk je met onze Membership voor een vast bedrag per maand in onze strak vormgegeven social space. Je kunt daar niet alleen werken, maar ook je gasten ontvangen. De werkplek is perfect te bereiken met auto en OV. Je gasten worden met Limburgse gastvrijheid ontvangen door onze gastvrouwen.

Als je een Membership in Maastricht hebt kun je het kantoor gebruiken als zakelijk (post)adres. Je kunt gebruikmaken van een 043-telefoonnummer en je krijgt natuurlijk elke ochtend de vriendelijkste glimlach van onze gastvrouw als je het kantoor binnenloopt.

OFFICE SPACE

Dit is voor de ondernemers die een eigen kantoorruimte nodig hebben: in Parc Céramique in Maastricht zorgen wij van Offices For You voor een compleet full-service kantoorruimte. Strak ingerichte kantoren, classy designmeubilair en lichte werkplekken: wat ons betreft de ideale plek om je bedrijf te laten groeien.

Of je onderneming nu groot of klein is: we zorgen dat je een plek vindt om rustig te werken, stevig te overleggen of gezond te lunchen. Als je een kantoorruimte bij Offices For You huurt kun je rekenen op onze full-service. Daarmee bedoelen we: geen vervelende verassingen op de factuur en nooit onverwachte extra servicekosten. Alles is inclusief voor een vast bedrag per maand. En met ons extra servicepakket ben je ook elke dag voorzien van verse koffie, de beste IT en onbeperkt glimlachen van onze gastvrouwen.

Meer locaties

BREDA

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU MAASTRICHT

WIM DUISENBERGPLANTSOEN 31
6221 SE MAASTRICHT

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen.We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.