Meet Space Amsterdam

Onze hersenen hebben nieuwe triggers en afwisseling nodig om ideeën te genereren. Een onbekende omgeving helpt ons om oude patronen te doorbreken en het creatieve deel van ons brein aan te spreken. Daarom is het soms gewoon prettig om buiten de deur te vergaderen. Om in een prettige omgeving een goed gesprek te voeren. En dat werkt helemaal goed als de vergaderlocatie er ook nog één is die zorgt dat mensen gráag naar een vergadering komen.

Afwisseling betekent geen afleiding. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze vergaderruimtes optimaal zijn om geconcentreerd te vergaderen.

Wij hebben schitterende locaties. Vergader bijvoorbeeld bij ons in de catacomben van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vergaderen in een gebouw met decennia aan sportgeschiedenis in een gebouw met karakter.

Als je vergadert bij Offices For You weet je zeker dat je niet op het laatste moment nog dingen moet regelen. Wij zorgen voor de koffie en hebben uitgebreide lunch en catering opties. We ontvangen de gasten met een glimlach en zorgen dat jullie ongestoord kunnen vergaderen.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in Breda • Hilversum • MaastrichtUtrecht.

Kies het juiste vergaderarrangement.

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties. Je hoeft alleen nog een keuze te maken over ontbijt, lunch, diner of een eventuele aansluitende borrel. Bekijk hier ons Food Book.

4 uur vergaderarrangement

€ 37,50

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee, één frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

8 uur vergaderarrangement

€ 57,50

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Vers fruit en energizers
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

Organiseer je een meeting of event voor meer dan 20 personen? Of sowieso graag iemand persoonlijk spreken?
Neem dan contact met ons op.

Waarom winnaars in het Olympisch Stadion vergaderen

Top notch AV apparatuur

Voor een meeting wil jij je geen zorgen maken over AV. We get you! Beamers, LED TV’s, whiteboards, flip-overs. We’ve got it all!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je gewoon onder het stadion.

Wie presenteert trakteert

Behalve bij ons natuurlijk. Wij hebben uitgebreide ontbijt, lunch, diner of borrel mogelijkheden. Bekijk hier een aantal mogelijkheden.

Gebruik stadion voor events

Wist je dat het stadion ook perfect is voor het organiseren van events? Rondom of zelfs in het stadion. Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

OFY to the rescue

Wij weten als geen ander dat je voor een meeting nog wel eens wat vergeet. Kabels, opladers, USB’tjes… Geen stress. Wij zijn er voor je!

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Sydney ‘2000’

De Sydney ‘2000’, welke naar verluidt ook te boek staat als de ‘Champions Room’, is een ruimte voor echte winnaars. Met zijn 4 gouden stoelen en grote kroonluchter, troont iedere gast zich tot kampioen. Niet gek ook dat juist deze Olympische Spelen TeamNL de meeste medailles in de wacht sleepte. De ruimte is uitstekend geschikt voor overleg, coach- of sollicitatiegesprekken. Door de 50” flatscreen aan de muur leent deze ruimte zich ook voor presentaties in kleine setting.

Tokyo ‘2020’

De Tokyo ‘2020’ is een kleine vergaderruimte tot en met 6 personen. Deze ruimte is sfeervol ingericht met prachtige Eames Chairs en twee hanglampen met mooie details. Om als atleet op de volgende Olympisch Spelen succesvol te zijn, is het belangrijk om terug te kijken op je groei en ontwikkeling. Dat is precies wat deze ruimte doet. Met 11 spiegels aan de wand is deze ruimte zeer geschikt voor persoonlijke ontwikkeling-, sollicitatiegesprekken of natuurlijk je dagelijkse meeting. En met de overheerlijke Lavazza koffie blijf je sowieso heel de dag scherp!

London ‘2012’

Met een massieve tafel uit één stuk van ruim 8 meter(!) lang, is de London ‘2012’ een boardroom van formaat. Usain Bolt rende deze afstand op de Olympisch Spelen in London in net iets onder de 0,8 seconde. Normaal gesproken duren vergaderingen in deze boardroom voor ruim 24 personen iets langer. Met twee zilveren trofeeën op sokkel en een gigantisch beamer scherm, is de London ‘2012’ de absolute winnaar als het aankomt op het geven van presentaties.

Beijing ‘2008’

Deze ruimte is een kleine spreek- of vergaderruimte voor 6 tot 8 personen. Wat direct opvalt zijn de prachtige lichtgewicht carbon fiber stoelen van Nederlandse makelij. Deze lichtgewicht stoelen en zig-zag vloer doen dan ook direct terugdenken aan de voetbalfinale in Beijing 2008 waarbij dribbelkoning Messi de enige treffer voor zijn rekening nam. Door de grote flatscreen aan de muur is deze ruimte ook perfect voor presentaties in kleine setting.

Paris ‘1900’

Tijdens de Olympische Spelen van 1900 in Parijs mochten vrouwen voor het eerst meedoen, waardoor geslachtsgelijkheid weer een stukje dichterbij kwam. Gelijkheid wilde wij realiseren door de grote massieve vierkante tafel. Hierdoor leent deze ruimte zich uitstekend voor belangrijke zakelijke gesprekken tussen verschillende partijen. Daarnaast de waanzinnige lamp die boven alles en iedereen uitstijgt en daarmee het laatste beetje superioriteit van tafel veegt. Deze ruimte is perfect in balans, is voorzien van een 50” flatscreen en biedt ruimte aan 10 personen.

Amsterdam ‘1928’

Ver na haar initiële doel van de Olympische Spelen in 1928, werd eind jaren zestig het stadion wederom het epicentrum van de wereld. In deze periode speelde het grote Ajax haar wedstrijden in het Olympisch Stadion. Deze ruimte deed voor enkele jaren dienst als bestuurskamer voor Ajax. De ruimte is uitermate geschikt voor grote presentaties tot 20 personen en heeft een eigen zithoek waar kan worden weggedroomd bij de herinneringen aan Cruijff, Krol, Swart en Keizer!

Social Space

De Social Space is het hart van het Olympisch Stadion. Deze zeer sfeervol ingerichte ruimte met meerdere zithoeken voelt als een echte huiskamer. Dagelijks wordt deze ruimte gebruikt om te lunchen of te flexwerken, maar leent zich ook uitstekend voor grote bijeenkomst; recepties, (boek)presentaties, trainingen of gewoon als afsluiter met een borrel. De ruimte kan ingericht worden in theateropstelling (90 personen), receptie (125 personen) of juist als huiskamer (60 personen) voor de informele setting.

Veelgestelde vragen

Mag ik een reservering ook annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor de meeting kan deze kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden stapsgewijs enkele kosten in rekening gebracht.

Wat als er op de dag zelf nog extra mensen bij komen?

Indien de ruimte het toe laat is dit geen probleem. De extra arrangementen en eventuele lunchen (mits mogelijk) worden extra in rekening gebracht.

Kan de vergaderopstelling worden gewijzigd?

Dit verschilt per ruimte, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kan ik ook buiten openingstijden vergaderen?

Jazeker. Onze openingstijden zijn 08:30 – 17:30 uur. Vraag naar de mogelijkheden.

Kunnen we ook buiten de ruimte lunchen?

Absoluut. Dit kan in de Social Space of eventueel apart in een break-out room.

Kan ik bij jullie ook een video- of conference call doen?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen hier extra kosten aan verbonden zitten.

Olympisch Stadion 24 – 28
1076 DE Amsterdam


E: amsterdam@officesforyou.com
T: +31 20 800 6000

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om tijdens kantooruren vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.