Meet Space Breda

De beste nieuwe ideeën ontstaan in nieuwe omgevingen. Op plekken waar je wordt gestimuleerd om uit oude patronen te breken. In een ruimte waar je wordt getriggerd om creatief te denken. Daarom werkt het soms gewoon goed om af en toe op een andere locatie te vergaderen. In plaats van telkens gestoord worden door collega’s tijdens een overleg kun je nu ongestoord vergaderen. Even weg uit de standaard kantooromgeving; overleggen, brainstormen, discussiëren om zo je bedrijf beter te maken.

Naast een nieuwe omgeving is het ook gewoon heel prettig om ergens te vergaderen waar alles voor je geregeld is. Waar je met een glimlach wordt ontvangen. En dan een goed gesprek in een schone ruimte, met verse koffie en een complete lunch.

Onze vergaderruimten in Breda zijn gevestigd in de statige oude Oranjeboom-Brouwerij. Je vergadert er in alle rust en stijl in een pand met karakter. Een plek waar je met focus kunt overleggen.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in Amsterdam • Hilversum • MaastrichtUtrecht.

Kies het juiste vergaderarrangement.

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je een van deze twee opties. Je hoeft alleen nog een keuze te maken over ontbijt, lunch, diner of een eventuele aansluitende borrel. Bekijk hier onze brochure.

4 uur vergaderarrangement

€ 29,-

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee, één frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

8 uur vergaderarrangement

€ 39,-

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Vers fruit en energizers
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

Organiseer je een meeting of event voor meer dan 20 personen? Of sowieso graag iemand persoonlijk spreken?
Neem dan contact met ons op.

Waarom bedrijven ons te gek vinden.

Top notch AV apparatuur

Voor een meeting wil jij je geen zorgen maken over AV. We get you! Beamers, LED TV’s, whiteboards, flip-overs. We’ve got it all!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Het station is letterlijk om de hoek en parkeren doe gewoon achter het gebouw.

Wie presenteert trakeert

Behalve bij ons natuurlijk. Wij hebben uitgebreide ontbijt, lunch, diner of borrel mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontmoet elkaar in een monument

Werken in dit monument is waar wij werkelijk iedere dag van kunnen genieten. Overal in het gebouw kom je kleine herinneringen tegen aan de rijke historie van dit pand.

OFY to the rescue

Wij weten als geen ander dat je voor een meeting nog wel eens wat vergeet. Kabels, opladers, USB’tjes… Geen stress. Wij zijn er voor je!

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

De Drie Hoefijzers

Een knusse vergaderruimte waar de ronde tafel het middelpunt van de kamer vormt. Voorwaarde voor een goed gesprek: goede stoelen, stevige tafel en goed contact tussen de deelnemers. Hier kan dat. Geleverd met goede koffie. 🙂

Skol

Voer je overleg waar vroeger de brouwers in hun brouwketels roerden. Nu is het de plek voor een goede vergadering. In een strakke kamer met uitstekend meubilair en heerlijke stoelen.

Oranjeboom zaal

De Oranjeboomzaal, ooit het #1 bier dat in deze oude brouwerij werd gebrouwen. Deze vergaderzaal is ruim opgezet en uitermate geschikt voor de gemiddelde meeting tot 10 personen met een vaste tafel opstelling. De ruimte is voorzien van een flatscreen en natuurlijk staat ons team tot je beschikking om meeting in goede banen te leiden. Zij zorgen voor koffie, thee en fris en natuurlijk overige catering mogelijkheden.

Hertog Jan zaal

Dit is de ruimte waar het tientallen jaren geleden gebeurden. In de oude bierbrouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ was dit de prachtige karakteristieke boardroom. Deze ruimte is naar oude glorie hersteld en is uitermate geschikt voor grote meetings tot ruim 24 personen. In theateropstelling is deze authentieke ruimte zelfs geschikt tot 30 personen.

Social Space

Onze Social Space in Breda is gevestigd in de oude opslag van het kantoor van de bierbrouwerij. Ooit een stoffig hol, nu het hart van onze locatie. Met zoveel ruimte, max ongeveer 75 personen, ideaal voor de grotere bijeenkomsten zoals presentaties, trainingen, recepties of gezellige borrels. En uiteraard staat ons team voor je klaar om alles in goede banen te leiden.

Veelgestelde vragen

Mag ik een reservering ook annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor de meeting kan deze kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden stapsgewijs enkele kosten in rekening gebracht.

Wat als er op de dag zelf nog extra mensen bij komen?

Indien de ruimte het toe laat is dit geen probleem. De extra arrangementen en eventuele lunchen (mits mogelijk) worden extra in rekening gebracht.

Kan de vergaderopstelling worden gewijzigd?

Onze meeting rooms hebben een vaste opstelling. Alleen onze event ruimtes hebben de mogelijkheid om verschillende vergaderopstellingen, ook theater of diner, te faciliteren.

Kan ik ook buiten openingstijden vergaderen?

Jazeker, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kunnen we ook buiten de ruimte lunchen?

Absoluut. Dit kan in de Social Space of eventueel apart in een break-out room.

Kan ik bij jullie ook een video- of conference call doen?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen hier extra kosten aan verbonden zitten.

Ceresstraat 13
4811 CA Breda


E: breda@officesforyou.com
T: +31 76 808 0120

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.