Meet Space Hilversum

Het is heel lastig om ingesleten gedrag af te leren. Als we een gewoonte eenmaal in ons systeem hebben krijgen we hem er lastig uit. Zeker als de omgeving niet verandert. Vaste patronen zijn omgeving gebonden. Als je in je bedrijf dus wel toe bent aan een frisse wind door je overleg helpt het vaak even buiten de deur te denken. Om nieuwe ideeën te triggeren zijn onze hersenen gebaat bij een nieuwe, prettige omgeving.

Bij Offices For You hebben we prachtige plekken om even buiten de ingesleten patronen om te denken. Stijlvolle vergaderkamers waar het rustig overleggen is.

Onze vijf-sterren-villa in Hilversum is een uitstekende locatie om op niveau te overleggen. Kleinschalig, maar toch strak en zakelijk. Met een persoonlijke touch van onze vriendelijke gastvrouwen; een warm welkom en hete koffie.

Bij Offices For You vergader je onbezorgd. Je hoeft niets zelf te regelen, want wij hebben alles al voor je georganiseerd. We helpen je namelijk graag om je bedrijf of je ideeën te laten groeien. Onze locaties zijn de ideale voedingsbodem voor goede gesprekken, stevige discussies of uitgebreide brainstorms. Want wij zorgen dat je niet aan onnodige dingen hoeft te denken. Zodat al je aandacht naar je nieuwe ideeën kan gaan.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in AmsterdamBreda • MaastrichtUtrecht.

Kies het juiste vergaderarrangement.

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties. Je hoeft alleen nog een keuze te maken over ontbijt, lunch, diner of een eventuele aansluitende borrel. Bekijk hier onze brochure.

4 uur vergaderarrangement

€ 29,00

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee, één frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

8 uur vergaderarrangement

€ 39,00

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Vers fruit en energizers
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

Heb je nog vragen en spreek je liever iemand persoonlijk?
Neem dan contact met ons op.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

Top notch AV apparatuur

Voor een meeting wil jij je geen zorgen maken over AV. We get you! Beamers, LED TV’s, whiteboards, flip-overs. We’ve got it all!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon bij ons achter (indien beschikbaar).

Wie presenteert trakteert

Behalve bij ons natuurlijk. Wij hebben uitgebreide ontbijt, lunch, diner of borrel mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dichtbij mediapark

Ben je veel actief in de mediawereld? Met het Hilversumse Mediapark op steenworp afstand is onze locatie perfect te combineren voor een vergadering.

OFY to the rescue

Wij weten als geen ander dat je voor een meeting nog wel eens wat vergeet. Kabels, opladers, USB’tjes… Geen stress. Wij zijn er voor je!

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Achterom

Deze lichte vergaderkamer ligt aan de rustige achterzijde van het pand. In deze kamer staat een vaste opstelling die zich uitstekend leent voor de compacte vergadering.

Een klassieke uitstraling, stevig meubilair: alle ingrediënten voor een goed gesprek.

In het rond

Als je elkaar goed wil spreken wil je elkaar aan kunnen kijken. De stevige ronde tafel in deze vergaderkamer vormt de basis voor een goede vergadering. Deze kamer heeft een vaste opstelling en heeft plek voor 2 tot 5 personen.

De entree

De route naar succes is voor een organisatie niet altijd eenvoudig. Belangrijk is dat je vooruit gaat. Om die reden hebben wij aan het eind van de vergadertafel twee grote deuren geplaatst die de entree naar succes representeren. De vergaderruimte leent zich uitstekend voor besprekingen of boardmeetings. Het betreft een vaste opstelling. Ons team staat klaar om je meeting goede banen te leiden!

De spiegel

Gelegen aan de Koninginneweg is dit een vergaderruimte voor Koninginnen. Deze zeer ruim opgezette vergaderruimte heeft veel daglicht. In de ruimte is ook een kleine zithoek aanwezig waar nog even informeel gesproken kan worden. De ruimte is geschikt voor 8 personen en met de grote flatscreen kan deze ruimte iedere vergadering aan. Het betreft een vaste opstelling.

Veelgestelde vragen

Mag ik een reservering ook annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor de meeting kan deze kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden stapsgewijs enkele kosten in rekening gebracht.

Wat als er op de dag zelf nog extra mensen bij komen?

Indien de ruimte het toe laat is dit geen probleem. De extra arrangementen en eventuele lunchen (mits mogelijk) worden extra in rekening gebracht.

Kan de vergaderopstelling worden gewijzigd?

Onze meeting rooms hebben een vaste opstelling. Alleen onze event ruimtes hebben de mogelijkheid om verschillende vergaderopstellingen, ook theater of diner, te faciliteren.

Kan ik ook buiten openingstijden vergaderen?

Jazeker. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Onze openingstijden zijn 08:30 – 17:30 uur.

Kunnen we ook buiten de ruimte lunchen?

Absoluut. Dit kan in de Social Space of eventueel apart in een break-out room.

Kan ik bij jullie ook een video- of conference call doen?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen hier extra kosten aan verbonden zitten.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum


E: hilversum@officesforyou.com
T: +31 35 625 0600

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 17:00 open.