Meet Space Maastricht

Soms is het gewoon zo moeilijk om een probleem op te lossen dat je er even van een afstandje naar moet kijken. Als we afstand nemen zijn onze hersenen opeens een stuk creatiever. Dan komen ideeën opeens langs alsof het niets is. Dat geldt ook voor vergaderingen die keer op keer hetzelfde zijn en niet zoveel opleveren. Stap even buiten de vertrouwde omgeving en je hebt opeens een compleet nieuwe sfeer.

Daarom hebben we bij Offices For You uitstekende vergaderruimten ingericht. Prachtige lichte plekken waar het optimaal overleggen is. Waar hersenen worden geprikkeld om nieuwe oplossingen voor problemen te vinden, om nieuwe ideeën te produceren. In een omgeving die zorgt voor rust en focus, zodat je ongestoord kan praten, discussiëren, brainstormen of nadenken.

Bij Offices For You in Maastricht vergader je in een lichte en moderne omgeving, in het groene Parc Céramique. Onze gastvrouwen ontvangen je met een lach en zorgen dat er uitstekende koffie en een verse lunch klaarstaat.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in AmsterdamBreda • Hilversum • Utrecht.

Kies het juiste vergaderarrangement.

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je een van deze twee opties. Je hoeft alleen nog een keuze te maken over ontbijt, lunch, diner of een eventuele aansluitende borrel. Bekijk hier onze brochure.

4 uur vergaderarrangement

€ 29,00

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee, één frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

8 uur vergaderarrangement

€ 39,00

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Vers fruit en energizers
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

Heb je nog vragen en spreek je liever iemand persoonlijk?
Neem dan contact met ons op.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

Top notch AV apparatuur

Voor een meeting wil jij je geen zorgen maken over AV. We get you! Beamers, LED TV’s, whiteboards, flip-overs. We’ve got it all!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon onder het gebouw.

Wie presenteert trakeert

Behalve bij ons natuurlijk. Wij hebben uitgebreide ontbijt, lunch, diner of borrel mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Culinair mekka

Met een handvol levendige pleinen boordevol culinaire restaurants en gezellige barretjes is Maastrech het absolute mekka voor de gezellige Bourgondiër. Vraag ons team naar de beste tips van dit moment!

OFY to the rescue

Wij weten als geen ander dat je voor een meeting nog wel eens wat vergeet. Kabels, opladers, USB’tjes… Geen stress. Wij zijn er voor je!

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

De Maas

Een strakke vergaderkamer voor vier personen. Er valt ruim voldoende daglicht naar binnen, er staat een degelijke houten tafel en comfortabele stoelen. Deze vergaderkamer garandeert een goede vergadering in een prettige en rustige omgeving.

Centre Ceramique

Compact en overzichtelijk: deze vergaderkamer is geschikt voor 4 personen die voor een degelijk overleg niet al teveel ruimte nodig hebben. Met onze Maastrichtse koffie erbij heb je voor je vergadering ook niet meer nodig dan onze degelijke stoelen en een goede tafel. Geregeld!

Vrijthof

Een stijlvol ingerichte vergaderkamer voor kleine groepen tot 6 personen. Licht, ruimtelijk en van alle gemakken voorzien. In deze ruimte zijn lange vergaderingen geen probleem: de stoelen zitten heerlijk en de koffie is vers.

Veelgestelde vragen

Mag ik een reservering ook annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor de meeting kan deze kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden stapsgewijs enkele kosten in rekening gebracht.

Wat als er op de dag zelf nog extra mensen bij komen?

Indien de ruimte het toe laat is dit geen probleem. De extra arrangementen en eventuele lunchen (mits mogelijk) worden extra in rekening gebracht.

Kan de vergaderopstelling worden gewijzigd?

Onze meeting rooms hebben een vaste opstelling. Alleen onze event ruimtes hebben de mogelijkheid om verschillende vergaderopstellingen, ook theater of diner, te faciliteren.

Kan ik ook buiten openingstijden vergaderen?

Jazeker. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Onze openingstijden zijn 08:30 – 17:30 uur.

Kunnen we ook buiten de ruimte lunchen?

Absoluut. Dit kan in de Social Space of eventueel apart in een break-out room.

Kan ik bij jullie ook een video- of conference call doen?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen hier extra kosten aan verbonden zitten.

Wim Duisenbergplantsoen 31
6221 SE Maastricht


E: maastricht@officesforyou.com
T: +31 43 201 0626

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.