Meet Space Utrecht

Je kunt je aandacht maar aan één ding tegelijk geven. Als je voor of tijdens de vergadering nog dingen moet regelen verbruiken die dingen aandacht. En die had je beter aan iets nuttigs kunnen besteden. Aan het goede gesprek dat je voert. Aan sterke argumenten in een verhitte discussie. Aan nieuwe ideeën tijdens een brainstorm.

Daarom zorgen we er bij Offices For You voor dat je aandacht niet verloren gaat aan dingen die er op dat moment niet toe doen. Dingen die niet met je gesprek te maken hebben. Wij regelen namelijk alles voor je. We zorgen voor de koffie en voor rustige, prettige vergaderplekken. Met stijlvol en comfortabel meubilair waardoor je eindeloos kunt spreken, overleggen, discussiëren of brainstormen.

Bij onze locatie in Utrecht zorgen onze glimlachende gastvrouwen voor een uitstekende lunch. Vergader in een modern en licht gebouw, dat zo goed bereikbaar is dat het de ideale plek is om met relaties uit het hele land af te spreken. Of je nu met de auto of het OV komt: je zit zo op de snelweg en bent binnen mum van tijd bij het Centraal Station.

En verder regelen we alles. Zodat je onbezorgd kunt overleggen en alle aandacht aan je vergadering kunt geven.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan.. Wij zitten onder andere in AmsterdamBreda • Hilversum • Maastricht.

Kies het juiste vergaderarrangement.

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je een van deze twee opties. Je hoeft alleen nog een keuze te maken over ontbijt, lunch, diner of een eventuele aansluitende borrel. Bekijk hier onze brochure.

4 uur vergaderarrangement

€ 29,00

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee, één frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

8 uur vergaderarrangement

€ 39,00

Per persoon

  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Vers fruit en energizers
  • Printen & Wifi
  • Ontbijt, lunch & diner opties. Bekijk onze brochure

Heb je nog vragen en spreek je liever iemand persoonlijk?
Neem dan contact met ons op.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

Top notch AV apparatuur

Voor een meeting wil jij je geen zorgen maken over AV. We get you! Beamers, LED TV’s, whiteboards, flip-overs. We’ve got it all!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je gewoon onder het gebouw.

Wie presenteert trakeert

Behalve bij ons natuurlijk. Wij hebben uitgebreide ontbijt, lunch, diner of borrel mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Centrum maar één bus ver

Het centrum lijkt soms verder dan het is, maar eigenlijk is het slechts maar één busje ver. In slechts tien minuten rijd je met de hoogwaardige verbinding zo de binnenstad van Utrecht in. En je stapt gewoon voor de deur op of af!

OFY to the rescue

Wij weten als geen ander dat je voor een meeting nog wel eens wat vergeet. Kabels, opladers, USB’tjes… Geen stress. Wij zijn er voor je!

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

De Munt

Je herkent het vast wel. Je hebt een gesprek in een kleine -informele- setting (1-op-1 of 2), maar in een openbare ruimte is het net niet lekker vrijuit praten. Dan is deze vergaderruimte de ideale locatie. De ronde tafel met 2 of 3 grote fauteuils leent zich perfect voor dat informele gesprek of bijvoorbeeld als interview room.

Neude

Je zoekt een vergaderruimte die net even anders is dan normaal? Deze frisse en sfeervol ingerichte vergaderruimte heeft veel bieden en geeft plek aan acht personen. Door de grote flatscreen leent deze ruimte zich uitstekend voor presentaties. Daarnaast heeft de ruimte veel daglicht.

Dutchroom

Deze ruimte leent zich voor tal van situaties. Van boardmeeting tot training, deze vergaderruimte heeft het allemaal in zich. De blokopstelling biedt ruimte aan ruim 25 personen. Het is een vergaderruimte met veel daglicht en is ingericht met Dutch Design meubilair van Studio Job.

Veelgestelde vragen

Mag ik een reservering ook annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor de meeting kan deze kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden stapsgewijs enkele kosten in rekening gebracht.

Wat als er op de dag zelf nog extra mensen bij komen?

Indien de ruimte het toe laat is dit geen probleem. De extra arrangementen en eventuele lunchen (mits mogelijk) worden extra in rekening gebracht.

Kan de vergaderopstelling worden gewijzigd?

Onze meeting rooms hebben een vaste opstelling. Alleen onze event ruimtes hebben de mogelijkheid om verschillende vergaderopstellingen, ook theater of diner, te faciliteren.

Kan ik ook buiten openingstijden vergaderen?

Jazeker. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Onze openingstijden zijn 08:30 – 17:30 uur.

Kunnen we ook buiten de ruimte lunchen?

Absoluut. Dit kan in de Social Space of eventueel apart in een break-out room.

Kan ik bij jullie ook een video- of conference call doen?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen hier extra kosten aan verbonden zitten.

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht


E: utrecht@officesforyou.com
T: +31 30 265 0995

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.