Wat houdt onze meet space in?

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om af en toe echt geconcentreerd te overleggen. Dan komt er weer iemand binnen om iets te vragen, dan weer worden mensen opgeslokt door urgente dingen op de werkplek. En toch moet er regelmatig met elkaar gesproken worden. Een brainstorm om nieuwe ideeën uit te wisselen, een stevige discussie over de nieuwe koers of een pittige dialoog over de gang van zaken in het bedrijf.

Bij Offices For You hebben we ruimte gecreëerd om dat goede gesprek te voeren. We hebben een plek gemaakt waar je in alle rust ongestoord kunt overleggen. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

De meet space van Offices For You zijn van alle gemakken voorzien. We zorgen voor koffie en thee, en als je dat wilt regelen we ook een uitstekende lunch. Onze vergaderruimtes zijn licht en modern, met degelijk designmeubilair.

Als je bij ons vergadert weet je zeker dat je niet alles op het laatste moment nog moet regelen en organiseren: wij zorgen dat alles klaarstaat. Zodat je met je team aandacht kunt geven aan datgene wat echt belangrijk is.

Bekijk onze locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in AmsterdamBreda • Hilversum • Maastricht • Utrecht

Small space.

Een bespreking met een werkgroep, een brainstorm met je directe collega’s of de dagelijkse gang van zaken doornemen op een frisse locatie: onze small space is de ideale plek om met een kleine groep mensen geconcentreerd te overleggen.

Team space.

Even uit de dagelijkse sleur van teamvergaderingen of het wekelijke managementoverleg. Onze team space biedt ruimte voor overleg in een nieuwe omgeving, met verse koffie, strak designmeubilair en genoeg licht en zuurstof om een heel team van inspiratie te voorzien.

Board space.

De tijd van vergaderen in een achterafzaaltje in een snelweghotel is wel voorbij. Zorg voor concentratie en strak geregisseerde vergaderingen in een omgeving die ervoor is ontworpen. Bij Offices For You zijn onze Board Spaces strak ingericht zodat je in alle rust kunt vergaderen.

Training space.

Voorkom dat je gasten halverwege je training in slaap vallen door gebrek aan zuurstof. Iedereen weet dat je voor een goede training ruimte, rust, licht en zuurstof nodig hebt. Dat hebben we geregeld bij Offices For You. Je hoeft dus alleen een goed verhaal en inspiratie mee te nemen. Wij organiseren de rest.

Event space.

Host je liever een event in stijl dan in een ruimte met systeemplafond en doorgekookte koffie? Dan hebben we misschien wat voor je bij Offices For You. Wat dacht je van een event in het Olympisch Stadion in Amsterdam? Of in de oude Oranjeboombrouwerij in Breda? Wij hebben locaties met karakter, zodat de omgeving alleen al zorgt dat mensen blijven doorpraten over je event.

Kies een van onze vergaderlocaties.

Niets is belangrijker voor een vergadering dan een omgeving waar je in alle rust met focus kunt overleggen. En het wordt alleen maar beter als die omgeving ook nog eens stimuleert om creatief te denken, nieuwe ideeën uit te werken en goede gesprekken te voeren. Bij Offices For You vergader je in stijl, op locaties waar een goed verhaal over te vertellen is. Tel daarbij op dat we alles voor je regelen en je hebt je ultieme vergadering zo georganiseerd.

Nog niet overtuigd waarom meeten bij ons te gek is?

Top notch AV apparatuur

Voor een meeting wil jij je geen zorgen maken over AV. We get you! Beamers, LED TV’s, whiteboards, flip-overs. We’ve got it all!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto of OV komt. Wij zijn vaak voor iedereen goed bereikbaar. En parkeren is op alle locaties meestal super eenvoudig.

Wie presenteert trakeert

Behalve bij ons natuurlijk. Wij hebben uitgebreide ontbijt, lunch, diner of borrel mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij zitten overal

Ok, op best veel plekken dan. Met 5 locaties in Nederland is er best wel vaak een locatie in de buurt. Natuurlijk mag jij ze ook allemaal gebruiken!

OFY to the rescue

Wij weten als geen ander dat je voor een meeting nog wel eens wat vergeet. Kabels, opladers, USB’tjes… Geen stress. Wij zijn er voor je!

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je tijdens het vergaderen 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Heb je nog vragen? Bekijk hier de antwoorden op
enkele veel gestelde vragen.

Kan ik ook buiten openingstijden vergaderen?

Jazeker. Onze openingstijden zijn 08:30 – 17:30 uur. Vraag naar de mogelijkheden.

Mag ik een reservering ook annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor de meeting kan deze kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden stapsgewijs enkele kosten in rekening gebracht.

Wat als er op de dag zelf nog extra mensen bij komen?

Indien de ruimte het toe laat is dit geen probleem. De extra arrangementen en eventuele lunchen (mits mogelijk) worden extra in rekening gebracht.

Kan de vergaderopstelling worden gewijzigd?

Dit verschilt per per ruimte (per locatie). Vraag onze naar de mogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden wat betreft parkeren?

Dit verschilt per locatie of dit onder, achter, naast of dichtbij het gebouw is. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie ook een video- of conference call doen?

Ja dit is mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen hier extra kosten aan verbonden zitten. Geef dit vooraf graag even aan.

Kunnen we ook buiten de ruimte lunchen?

Absoluut. Dit kan in de Social Space of eventueel apart in een break-out room.

Kan ik via jullie ook overnachting regelen in een hotel dichtbij?

Ja super leuk! Wij hebben met veel hotels in regio goed contact en kunnen eenvoudig overnachtingen regelen. Indien gewenst kunnen we dit als een overzichtelijke aanvraag offreren en factureren.