Skip to content

Wat houdt onze
meeting space in?

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om af en toe echt geconcentreerd te overleggen. Dan komt er weer iemand binnen om iets te vragen, dan weer worden mensen opgeslokt door urgente dingen op de werkplek. En toch moet er regelmatig met elkaar gesproken worden. Een brainstorm om nieuwe ideeën uit te wisselen, een stevige discussie over de nieuwe koers of een pittige dialoog over de gang van zaken in het bedrijf.

Bij For You hebben we ruimte gecreëerd om dat goede gesprek te voeren. We hebben een plek gemaakt waar je in alle rust ongestoord kunt overleggen. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

De meet space van For You zijn van alle gemakken voorzien. We zorgen voor koffie en thee en als je dat wilt, regelen we ook een uitstekende lunch. Onze vergaderruimtes zijn licht en modern, met degelijk designmeubilair.

Als je bij ons vergadert weet je zeker dat je niet alles op het laatste moment nog moet regelen en organiseren: wij zorgen dat alles klaarstaat. Zodat je met je team aandacht kunt geven aan datgene wat echt belangrijk is.

Amsterdam

Olympisch Stadion

Breda

De Drie Hoefijzers

Maastricht

Parc Ceramique

Utrecht

Papendorp

AMSTERDAM

Ontmoet elkaar op de plek waar in 1928 de Olympische Zomerspelen werden gehouden. Vergaderen in de catacomben van het stadion waar topatleten zich voorbereidden op hun wedstrijden. Gasten ontvangen in een gebouw met karakter. Gewoon en toplocatie vlak bij de Amsterdamse Zuidas.

for-you-amsterdam-olympisch-stadion-meeting-space-image4

BREDA

Ontvang je gasten in het statige en karakteristieke pand van de voormalige Oranjeboom Brouwerij. Een entree die indruk maakt, Brabantse gezelligheid, ruimtes die gewoon goed werken. Vlak bij de binnenstad van Breda.

meeting-space-breda-header

MAASTRICHT

Ons meest Zuidelijke vergaderlocatie. Licht, strak ontworpen en in de mooie omgeving van het Maastrichtse Parc Céramique. Voorzien van de Limburgse gezelligheid van onze vriendelijke hosts die je ook nog eens lokaal gebrande koffie serveren. Een ideale plek om te vergaderen.

meeting-space-maastricht-header

UTRECHT

Ons meest centraal gelegen pand vind je op de best bereikbare plek van Nederland: Utrecht. Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Dit is de plek waar je gasten uit alle windstreken kunt ontvangen. Licht en modern, zakelijk en gezellig.

meeting-space-utrecht-header

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!