Rot
ter
dam

Je kantoor op de UNESCO Werelderfgoed lijst?

Je zou je gasten maar ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat. Op een terrein waar de architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd. In een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat wel het belangrijkste industriële monument van Nederland wordt genoemd.

In Rotterdam kan dat. Offices For You heeft sinds 2018 prachtige kantoren gemaakt in de iconische Van Nelle Fabriek. Als je een inspirerende plek zoekt: dit is er een. De toonaangevende architectuur is overweldigend en de verhalen die er bijhoren misschien nog wel indrukwekkender. Gebouwd in en na de oorlog, en daarmee een van de iconen van de Nederlandse inzet in de wederopbouwperiode.

Naast de architectuur wordt je ook omgeven door andere ondernemers en bedrijven die aan hun droom bouwen. Met goede restaurants, uitstekende koffie en geweldige lunchtentjes op het terrein en in de buurt is De Van Nelle Fabriek een perfecte ontmoetingsplek voor ondernemers. Op fietsafstand van het Centraal Station van Rotterdam en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto.

Open spring 2019!

Work space.

Een omgeving gebouwd om te werken. De beroemde architecten van De Van Nelle Fabriek wisten al dat voor mensen licht, ruimte en zuurstof nodig hebben om met plezier te kunnen werken.

Met de gloednieuwe moderne designinrichting is er een plek ontstaan die een geweldige voedingsbodem kan vormen voor je bedrijf. Of je nu alleen komt als zelfstandig ondernemer, of een heel bedrijf van 150 man meeneemt.

Meet space.

Voor een goede vergadering is meer nodig dan alleen een agenda. Om mensen optimaal te laten overleggen, focussen en inspireren is een goede vergaderruimte nodig.

Die hebben we. Prachtig moderne vergaderruimten in een indrukwekkend pand. Met meubels die net zo mooi zijn vormgegeven als de Van Nelle Fabriek zelf.

Eind 2018 te reserveren

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Niet veel mensen weten dat de Van Nellefabriek het snelste internet van Nederland heeft. Met ons battle tested internet host je dus zonder problemen video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je op ons gigantische parkeerterrein.

Verbeteringen Van Nellefabriek

Het terrein herbergt vanaf het nieuwe jaar super veel toffe faciliteiten. Een ware HIIT Gym, een koffie bar en een gerenomeerd ‘steak’ restaurant!

We zijn super groen

De Van Nellefabriek is druk bezig om het gehele pand klimaatneutraal te maken. Zo is de stroom 100% groen en hebben ze nog enkele ander groene verbeterpunten op de rol voor volgend jaar!

Gebruik fabriek voor events

Wij hebben een nauwe samenwerking met Van Nelle Events voor het organiseren van de grootste events. De Van Nellefabriek leent zich dan ook uitstekend voor grote event! Contact ons voor de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik jullie bezoeken?

Super eenvoudig. Via deze link kan Google je het nog makkelijker vertellen.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Op het terrein is een groot (betaald) parkeerterrein waar je kunt parkeren. Bij de parkeerboom even aanbellen en benoemen voor wie je komt.

Zijn er bij jullie leuke restaurants en barretjes in de buurt?

Toegegeven, de meeste restaurants en barretjes zitten in het centrum. Maar dit is uiteraard uitstekend te bereiken. Om je alvast op weg te helpen kun je deze link checken. Ons team helpt je graag aan de extra hotspots!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan op tal van manieren. Sms’en, Whatsappen, Facebooken of Instagram’en. Maar wellicht is bellen of emailen wel gewoon het makkelijkst.

Wat voor bedrijven hebben jullie binnen?

Wij gaan natuurlijk binnenkort pas open, maar denk aan een fijne mix tussen klein en groot, jong en oud, man en vrouw, startup en well-established, super hip en een niet zo hip (sorry 😉 ), borrelaars en geen-borrelaars. Nou goed, you get the idea.

Van Nellefabriek 1
3044 BC Rotterdam


E: hello@officesforyou.com
T: +31 10 800 1700

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij openen eind 2018.