ROTTERDAM

FULL OF LIGHT AND INSPIRATION

Je zou je gasten maar ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat. Op een terrein waar de architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd. In een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat wel het belangrijkste industriële monument van Nederland wordt genoemd.

In Rotterdam kan dat. For You heeft sinds 2018 prachtige kantoren gemaakt in de iconische Van Nelle Fabriek. Als je een inspirerende plek zoekt: dit is er een. De toonaangevende architectuur is overweldigend en de verhalen die erbij horen misschien nog wel indrukwekkender. 

Naast de architectuur word je ook omgeven door andere ondernemers en bedrijven die aan hun droom bouwen. Met goede restaurants, uitstekende koffie en geweldige lunchtentjes op het terrein en in de buurt is De Van Nelle Fabriek een perfecte ontmoetingsplek voor ondernemers. Op fietsafstand van het Centraal Station van Rotterdam en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto.

Faciliteiten

features

  • Parkeerterrein
  • 24/7 kantoortoegang
  • Verbeteringen Van Nelle
  • Snel, veilig & free WiFi
  • Super groen
  • Events in Van Nelle

WORKSPACE

Een omgeving gebouwd om te werken. De beroemde architecten van De Van Nelle Fabriek wisten al dat mensen licht, ruimte en zuurstof nodig hebben om met plezier te kunnen werken.

Met de gloednieuwe moderne designinrichting is er een plek ontstaan die een geweldige voedingsbodem kan vormen voor je bedrijf. Of je nu alleen komt als zelfstandig ondernemer, of een heel bedrijf van 150 man meeneemt.

MEETING SPACE

Voor een goede vergadering is meer nodig dan alleen een agenda. Om mensen optimaal te laten overleggen, focussen en inspireren is een goede vergaderruimte nodig.

Die hebben we. Prachtig moderne vergaderruimten in een indrukwekkend pand. Met meubels die net zo mooi zijn vormgegeven als de Van Nelle Fabriek zelf.

Meer locaties

BREDA

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU ROTTERDAM

VAN NELLEWEG 1
EXPEDITIEGEBOUW
3044 BC ROTTERDAM

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!

30

DAGEN

GRATIS

PROEFWERKEN

Alleen deze maand: 30 dagen gratis proefwerken in Rotterdam, speciaal voor freelancers/zzp’ers. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij vertellen je meer!