ROTTERDAM VAN NELLEFABRIEK. VOL LICHT EN INSPIRATIE

Inspiratie komt niet op donkere locaties. Mensen en ideeën hebben licht, zuurstof en ruimte nodig om te kunnen groeien. Een omgeving die zorgt voor nieuwe inspiratie. Zoals bijvoorbeeld een pand dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Indrukwekkende architectuur, veel ruimte, licht en een stijlvolle inrichting.

In de Van Nellefabriek in Rotterdam hebben we prachtige meeting spaces ontworpen. Voorzien van het strakke interieur van Gispen is dit een plek waar je een goed gesprek kunt voeren, 

een pittig debat kunt aangaan over de koers van je bedrijf of in alle rust kunt brainstormen.

Vergaderen bij For You betekent dat je alleen aan je meeting hoeft te denken: aan alle andere dingen hebben wij al gedacht: goede koffie, snelle wifi, frisdrank, vers fruit en een uitstekende catering. We ontvangen je gasten met een glimlach en staan voor je klaar zodat al je aandacht naar je meeting kan gaan.

kies je pakket

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit, ook inclusief zaal huur. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties.

Je hoeft daarna alleen nog een keuze te maken over je lunch. Als je wil kan je kan je dit verder aanvullen met ontbijt, diner of aansluitende borrel. Voor alle opties, kan je ons Food Book hier bekijken.

half

4-uurs meeting arrangement
32,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

FULL

8-uurs meeting arrangement
42,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

1781

4 personen

features:

De geschiedenis van Van Nelle in Rotterdam gaat terug tot 1781 toen Johannes van Nelle samen met zijn vrouw Hendrica Brand aan de Leuvehandel een winkel in koffie, thee, tabak en snuis opende. Na het overlijden van Johannes sr in 1811 zette zijn weduwe de zaak alleen voort. Twee jaar later overleed ook zij en werd de zaak door Johannes jr. en zijn zwager Abraham Goedkoop voortgezet als ‘De Erven de Wed. J. van Nelle’.

1916

4 personen

features:

In 1916 kocht de firma Van Nelle een terrein langs de Schie in de toenmalige gemeente Overschie. Hier werd onder leiding van Cees van der Leeuw de wereldberoemde Van Nellefabriek gebouwd door J.A. Brinkman en L.C. van der Vlugt. Deze fabriek werd het schoolvoorbeeld van het Nieuwe Bouwen en is gebouwd tussen 1926 en 1930.

1989

4 personen

features:

In 1989 kwam Van Nelle in handen van concurrent Sara Lee / Douwe Egberts, die de fabriek in 1995 afstootte. Het fabrieksgebouw werd rijksmonument.

LIGHT

12 personen

features:

Het Van Nelle-complex is grotendeels in 1925-1930 gebouwd naar het functionalistisch ontwerp van J.A. Brinkman en L.C. van der Vlugt. Ondanks latere uitbreidingen en wijzigingen is het oorspronkelijk concept van een transparante dynamische daglichtfabriek in een parkachtige omgeving nog grotendeels herkenbaar.

Rising hope

20 personen / 70 personen theater

features:

“The Rising Hope” of “De Rijzende Hoop”, is de naam waaronder de shag verkocht werd. Op het terrein bij Van Nelle lagen voor de werknemers sportvelden en sportgebouwen, o.a. voor Van Nelles eigen voetbalclub “The Rising Hope”. Deze zijn inmiddels gesloopt, evenals de landingsstrook voor Van der Leeuw’s privé vliegtuig waarmee hij naar zijn buitenverblijf in Oostvoorne vloog om de middagpauze door te brengen.

Meer locaties

AMSTERDAM

OLYMPISCH STADION

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU AMSTERDAM

Van nelleweg 1
Expeditiegebouw
3044 BC Rotterdam

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 18:00 open.

30

DAGEN

GRATIS

PROEFWERKEN

Alleen deze maand: 30 dagen gratis proefwerken in Rotterdam, speciaal voor freelancers/zzp’ers. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij vertellen je meer!