Utrecht

Kies voor karakter.

Werken in ongeveer het epicentrum van Nederland: het moderne gebouw van Offices For You maakt dat je voor iedereen goed te bereiken bent. Ontworpen om daglicht te vangen, licht en modern. Architectuur met glas, zodat je bijna het gevoel hebt dat je buiten aan het werk bent. Combineer dat eens met de gastvrijheid van ons team en je hebt de ideale werkomgeving gevonden in het hart van Nederland.

Ons Utrechtse kantoor is dan ook de perfecte centrale locatie voor ondernemers die snel op alle plekken in het land willen zijn. Daarnaast is het een gemakkelijke plek om gasten te ontvangen: het kantoor is uitstekend te bereiken. Dicht bij de snelweg met voldoende parkeergelegenheid. Met het OV reizen je gasten in 15 minuten van of naar Utrecht Centraal.

Als je kiest voor Offices For You in Utrecht, dan kies je voor een locatie die supergoed bereikbaar is. Spreek je zakelijke relaties tijdens een goede lunch op de meest centrale werkplek van Nederland.

Work space.

Onze kantoren in Utrecht zijn smaakvol en subtiel ingericht. Met veel licht en ruimte hebben we de ideale voedingsbodem voor groei voor je ontworpen. Of je nu alleen komt werken in onze social space, of je hele organisatie bij ons huisvest: we zorgen dat je je thuis voelt.

Meet space.

Nergens in Nederland wordt zoveel afgesproken als in Utrecht. Centraler dan dat wordt het niet, dus de stad is voor iedereen goed bereikbaar. Kies dan ook nog eens voor een kantoorpand waar je direct vanaf de snelweg naar binnen rijdt en je begrijpt waarom ons pand hier de ideale uitvalsbasis voor afspraken en vergaderen is.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Waarom zou je in het centrum huren en dagelijks in de file staan als je ook direct aan de snelweg kunt zitten? Met een ligging aan de A2 en A12 is de bereikbaarheid top en parkeren doe je gewoon heel dichtbij.

Wij regelen de lunch

Hoe lekker is het om iedere dag gewoon een verse lunch te eten? Nog fijner is dat jij door kunt werken en wij die lunch voor je regelen. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven wat je lekker vindt.

Centrum maar één bus ver

Het centrum lijkt soms verder dan het is, maar eigenlijk is het slechts maar één busje ver. In slechts tien minuten rijd je met de hoogwaardige verbinding zo de binnenstad van Utrecht in. En je stapt gewoon voor de deur op!

Ontmoet elkaar in het midden van Nederland

Utrecht is hoe je het ook wend of keert gewoon een hele handige plek om af te spreken. Het is ongeveer voor iedereen in het midden. Ideaal dus om daar je relaties in je kantoor te ontvangen! 😉

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik jullie bezoeken?

Super eenvoudig. Via deze link kan Google je het nog makkelijker vertellen.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Onder het gebouw hebben wij een parkeergarage en in de buurt zijn er ruime parkeermogelijkheden.

Zijn er bij jullie leuke restaurants en barretjes in de buurt?

Absoluut. Amsterdam zit vol met leuke super leuke tentjes. Om je alvast op weg te helpen kun je deze link checken. Ons team helpt je graag aan de extra hotspots!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan op tal van manieren. Sms’en, Whatsappen, Facebooken of Instagram’en. Maar wellicht is bellen of emailen wel gewoon het makkelijkst.

Wat voor bedrijven hebben jullie binnen?

Oei lastig. Een fijne mix tussen klein en groot, jong en oud, man en vrouw, startup en well-established, super hip en een beetje hip (sorry), borrelaars en geen-borrelaars. Nou goed, you get the idea.

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht


E: utrecht@officesforyou.com
T: +31 30 265 0995

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.