UTRECHT

THE PLACE WHERE PEOPLE MEET

Werken in ongeveer het middelste plekje van Nederland: het moderne gebouw van For You maakt dat je voor iedereen goed te bereiken bent. Ontworpen om daglicht te vangen, licht en modern. Architectuur met glas, zodat je bijna het gevoel hebt dat je buiten aan het werk bent. Combineer dat eens met de gastvrijheid van ons team en je hebt de ideale werkomgeving gevonden in het hart van Nederland.

Ons Utrechtse kantoor is dan ook de perfecte centrale locatie voor ondernemers die snel op alle plekken in het land willen zijn. Daarnaast is het een gemakkelijke plek om gasten te ontvangen: het kantoor is uitstekend te bereiken. Dicht bij de snelweg met voldoende parkeergelegenheid. Met het OV reizen je gasten in 15 minuten van of naar Utrecht Centraal.

Als je kiest voor Offices For You in Utrecht, dan kies je voor een locatie die supergoed bereikbaar is. Spreek je zakelijke relaties tijdens een goede lunch op de meest centrale werkplek van Nederland.

Faciliteiten

features

  • Parkeermogelijkheid
Parkeren doe je eenvoudig heel dichtbij.
  • 24/7 kantoortoegang
Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.
  • Wij regelen de lunch
Hoe lekker is het om iedere dag gewoon een verse lunch te eten? Nog fijner is dat jij door kunt werken en wij die lunch voor je regelen. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven wat je lekker vindt.
  • Snel, veilig & free WiFi
Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.
  • Eenvoudig te bereiken
Waarom zou je in het centrum huren en dagelijks in de file staan als je ook direct aan de snelweg kunt zitten? Met een ligging aan de A2 en A12 is de bereikbaarheid top.
  • Centrum maar 1 bus ver
Het centrum lijkt soms verder dan het is, maar eigenlijk is het slechts maar één busje ver. In slechts tien minuten rijd je met de hoogwaardige verbinding zo de binnenstad van Utrecht in. En je stapt gewoon voor de deur op!
  • Ontmoet elkaar in het midden
Utrecht is hoe je het ook wend of keert gewoon een hele handige plek om af te spreken. Het is ongeveer voor iedereen in het midden. Ideaal dus om daar je relaties in je kantoor te ontvangen! 😉

WORKSPACE

Onze kantoren in Utrecht zijn smaakvol en subtiel ingericht. Met veel licht en ruimte hebben we de ideale voedingsbodem voor groei voor je ontworpen. Of je nu alleen komt werken in onze social space, of je hele organisatie bij ons huisvest: we zorgen dat je je thuis voelt.

MEETING SPACE

Nergens in Nederland wordt zoveel afgesproken als in Utrecht. Centraler dan dat wordt het niet, dus de stad is voor iedereen goed bereikbaar. Kies dan ook nog eens voor een kantoorpand waar je direct vanaf de snelweg naar binnen rijdt en je begrijpt waarom ons pand hier de ideale uitvalsbasis voor afspraken en vergaderen is.

Meer locaties

AMSTERDAM

OLYMPISCH STADION

ROTTERDAM

VAN NELLEFABRIEK

FOR YOU UTRECHT

ORTELIUSLAAN 850
3528 BB UTRECHT

Receptie

Openingstijden

werkdagen tussen 08:30 - 17:30

Email

Verbindingen

Bianca-For-You-Utrecht

Bianca von Römer

Manager for you

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!