Skip to content

Zorgeloos vergaderen in utrecht papendorp

Je kunt je aandacht maar aan één ding tegelijk geven. Als je voor of tijdens de vergadering nog dingen moet regelen verbruiken die dingen aandacht. En die had je beter aan iets nuttigs kunnen besteden. Aan het goede gesprek dat je voert. Aan sterke argumenten in een verhitte discussie. Aan nieuwe ideeën tijdens een brainstorm.

Daarom zorgen we er bij Offices For You voor dat je aandacht niet verloren gaat aan dingen die er op dat moment niet toe doen. Dingen die niet met je gesprek te maken hebben. Wij regelen namelijk alles voor je. We zorgen voor de koffie en voor rustige, prettige vergaderplekken. Met stijlvol en comfortabel meubilair waardoor je eindeloos kunt spreken, overleggen, discussiëren of brainstormen.

Bij onze locatie in Utrecht zorgen onze glimlachende gastvrouwen voor een uitstekende lunch. Vergader in een modern en licht gebouw, dat zo goed bereikbaar is dat het de ideale plek is om met relaties uit het hele land af te spreken. Of je nu met de auto of het OV komt: je zit zo op de snelweg en bent binnen mum van tijd bij het Centraal Station.

En verder regelen we alles. Zodat je onbezorgd kunt overleggen en alle aandacht aan je vergadering kunt geven.

kies je pakket

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit, ook inclusief zaal huur. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties.

Je hoeft daarna alleen nog een keuze te maken over je lunch. Als je wil kan je kan je dit verder aanvullen met ontbijt, diner of aansluitende borrel. Voor alle opties, kan je ons Food Book hier bekijken.

half

4-uurs meeting arrangement
37,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

FULL

8-uurs meeting arrangement
46,- per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

de Munt

2 personen

features:

Je herkent het vast wel. Je hebt een gesprek in een kleine -informele- setting (1-op-1 of 2), maar in een openbare ruimte is het net niet lekker vrijuit praten. Dan is deze vergaderruimte de ideale locatie. De ronde tafel met 2 of 3 grote fauteuils leent zich perfect voor dat informele gesprek of bijvoorbeeld als interview room.

neude

6 personen

features:

Je zoekt een vergaderruimte die net even anders is dan normaal? Deze frisse en sfeervol ingerichte vergaderruimte heeft veel bieden en geeft plek aan acht personen. Door de grote flatscreen leent deze ruimte zich uitstekend voor presentaties. Daarnaast heeft de ruimte veel daglicht.

dutchroom

25 personen

features:

Deze ruimte leent zich voor tal van situaties. Van boardmeeting tot training, deze vergaderruimte heeft het allemaal in zich. De blokopstelling biedt ruimte aan ruim 25 personen. Het is een vergaderruimte met veel daglicht en is ingericht met Dutch Design meubilair van Studio Job.

Meer locaties

AMSTERDAM

OLYMPISCH STADION

ROTTERDAM

VAN NELLEFABRIEK

FOR YOU UTRECHT

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.