Skip to content

Utrecht. kies voor een
locatie met gewoon
goede kantoren.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Om te zorgen dat je bedrijf groeit is het dus nodig dat je aandacht niet afgeleid wordt. Je hebt een plek nodig waar je geconcentreerd geïnspireerd kan raken. Waar je niet wordt afgeleid door zaken die onnodig storend zijn: onverwachte huurkosten, gedoe met wifi of gebrekkig meubilair. Wat je wel wil: een uitvalsbasis waar je relaties je goed kunnen vinden, waar de lunches goed zijn en waar de koffie vers is.

Bij Offices For You filteren we alle afleiding voor je weg: we regelen alles voor je. We noemen het full-service: nooit onverwachte kosten, professionele ontvangst van je gasten, uitstekende bereikbaarheid en rustige, smaakvolle werkplekken.

En onze full-service bieden we aan op slimme locaties. Locaties die uitermate goed bereikbaar zijn. Plekken die schitterend zijn ingericht met designmeubilair. Waar je in stilte kunt werken, gefocust kunt overleggen en met collega’s gezellig kunt koffiedrinken.

Offices For You Utrecht is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als OV. Binnen mum van tijd ben je met het OV op Utrecht Centraal of met de auto op een van de snelwegen in de buurt. Onze kantoren zijn licht en strak ontworpen: de ideale voedingsbodem om je bedrijf te laten groeien. En onze full-service is ook echt full: wil je snel aan het werk? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk de sleutel krijgt en in je volledig ingerichte kantoor aan het werk kan.

Kies hoe je werkt

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We hebben de keuze voor een werkomgeving terug gebracht naar twee eenvoudige opties. Een membership in de open ruimte of een volledig ingericht eigen kantoorruimte.

membership

165 per maand
 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

private office

800 per maand
 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Volledig ingericht 2 persoonskantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

MEMBERSHIP

Voor de flexibele kleine ondernemers hebben we ons Membership ontwikkeld. Met een membership werk je in de social space van één van onze locaties, de plek waar je ook uitstekend je gasten kunt ontvangen. Met een membership in Amsterdam werk je in het schitterende Olympisch Stadion, vlakbij de Zuidas. De social space in Amsterdam is stijlvol ingericht en heeft uitzicht op de grasmat van het stadion.

Bij een membership in Amsterdam hoort een zakelijk postadres op het Olympisch Stadion, de vriendelijke glimlach van onze gastvrouwen als je binnenkomt en uitstekende koffie. Verder kun je gebruikmaken van een 020-telefoonnummer.

OFFICE SPACE

Onze kantoorruimte is voor de ondernemers die morgen een nieuw kantoor nodig hebben. We leveren hem volledig ingericht op. Stijlvolle designmeubelen, lichte werkplekken in een van de meest karakteristieke sportcomplexen van Nederland: het Olympisch Stadion.

Of je nu met 5 of 50 man personeel wil komen werken: we vinden een schitterden plek voor je. Onze kantoorruimtes huur je full-service. Bij ons betekent dat: geen verborgen kosten, geen extra euro’s op de maandfactuur voor de glazenwasser, belasting op de wifi-code. En met ons extra servicepakket ben je ook elke dag voorzien van verse koffie, de beste IT en onbeperkt glimlachen van onze hosts.

Meer locaties

AMSTERDAM

OLYMPISCH STADION

MAASTRICHT

PARC CERAMIQUE

FOR YOU UTRECHT

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.