Work Space Amsterdam

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: niets is zo belangrijk voor je bedrijf als een plek om het op te bouwen. Een plek om te groeien. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen. Zo’n plek is lang niet altijd makkelijk te vinden. En als je dan iets vindt krijg je facturen met onverwachte kantoorkosten of moet je alles alsnog zelf regelen.

Bij Offices For You doen we het anders. We werken volledig verassingsloos. Alles wat we bieden is full-service. Alles is geregeld. Van de ontvangst van je gasten, het regelen van de post en het zetten van koffie: we zorgen er voor. Je kunt er zelfs voor kiezen om van onze uitstekende lunch gebruik te maken.

Die service leveren we op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes hebben we voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

Offices For You Amsterdam is gevestigd in het Olympisch Stadion, een absoluut indrukwekkend bolwerk van sportgeschiedenis. Onze kantoren bevinden zich in de catacomben van het stadion en bieden prettige flexwerkplekken en kantoren voor complete bedrijven. En dat alles full-service. Je meldt je aan, ontvangt de sleutel en je kunt aan het werk. Zonder verassingen. Zodat al je aandacht naar je bedrijf kan gaan.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in Breda • Hilversum • Maastricht • Utrecht.

Eenvoudige prijzen. Voor iedereen.

Of je in Amsterdam nu op zoek bent naar werkplek in de open ruimte of een volledig verzorgd kantoor. We hebben een optie voor iedereen.

Membership

€ 150

Per persoon per maand

 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven bij Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede Lavazza koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

Kantoorruimte

€ 675

Per persoon per maand (vanaf twee personen)

 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

Olympisch Stadion. Wonen. Werken. Winnen.

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon onder het stadion.

Werken & sporten in het Olympisch Stadion

Hoe lekker is het wanneer je voor, na of tijdens je werk in het stadion kunt sporten? Uiteraard regelen wij de 10% member korting voor je. Super healthy!

Borrels, bites & dansmoves

Met het steeds verder gerenoveerde Olympisch Stadion gebied in hartje Amsterdam Zuid, is er een overvloed aan restaurants, bars, pubs & clubs. Super gezellig voor de borrels.

Gebruik stadion voor events

Combineer je events, workshops of festival met het stadion. Zoals bijvoorbeeld The Flying Dutch, EK Atletiek en ‘De Coolste Baan van Nederland’. Contact ons voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor zowel ons membership als kantoorruimte is de minimale huurtermijn in principe 3 maand. Wil je korter? We denken graag met je mee. Contact ons voor info.

Hoe mind-blowing is jullie internet?

Met 50 mb up/down door het hele gebouw hoef je je hier geen zorgen om te maken!

Wat is jullie opzegtermijn?

De opzegtermijn is 3 kalendermaanden. Wij verzoeken je wel schriftelijk te annuleren.

Kan ik mijn kantoor zelf aankleden / stylen?

Absoluut. Wij verzorgen de volledig gemeubileerde kantoorruimte zodat jij direct kunt werken, maar aankleden ervan kunnen de mensen zelf vast veel beter. Zorg wel even dat je bij een vertrek alles in de oude staat achterlaat.

Olympisch Stadion 24 – 28
1076 DE Amsterdam


E: amsterdam@officesforyou.com
T: +31 20 800 6000

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.