Work Space Breda

In een goed kantoor weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen. Het is alleen lang niet altijd makkelijk om zo’n plek te vinden. En niet alles is zo mooi als het er uit ziet: we kennen de verhalen over verborgen kosten of service die geen service blijkt te zijn .

Daarom zijn we bij Offices For You graag voorspelbaar. Onze hele aanbod is full-service. Bij ons betekent dat: we regelen alles voor je. We zorgen dat je gasten met een glimlach worden ontvangen, we regelen de post voor je en zetten de koffie klaar.

Onze full-service bieden we aan in karaktervolle panden. Want we weten dat mensen het beste werken in een omgeving die smaakvol is ingericht, in kantoren die uitnodigen tot concentratie en inspiratie. In een omgeving waar je ziet dat je door decennia geschiedenis loopt.

Zo is ons pand in Breda gevestigd in ‘De Drie Hoefijzers’, de voormalige brouwerij van Oranjeboom. Van buiten is het een imposant, solide en zwaar gebouw. Van binnen is het klassiek en smaakvol, met werkplekken die licht en modern zijn. In onze social space kun je in alle rust werken, netwerken en lunchen met mede-ondernemers. Onze kantoren zijn licht en modern, of verassend en klassiek. Werk in een strak glazen kantoor, of vestig je in de oude kluis in de gewelven van de oude brouwerij. Waar je ook gaat werken: wij zorgen dat alles geregeld. Zodat al je energie naar je bedrijf gaat.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in Amsterdam • Hilversum • Maastricht • Utrecht.

Eenvoudige prijzen. Voor iedereen.

Of je in Breda nu op zoek bent naar werkplek in de open ruimte of een volledig verzorgd kantoor. We hebben een optie voor iedereen.

Membership

€ 150

Per persoon per maand

 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven bij Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede Lavazza koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

Kantoorruimte

€ 800

Per maand (tweepersoons kantoor)

 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Dichtbij binnenstad

Alhoewel de locatie net iets buiten de singel ligt, is de binnenstad heel dichtbij en zeker te lopen. Met leuke restaurants en barretjes is er altijd wat te doen. En vergeet het prachtige stadspark Valkenberg niet!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Het station is letterlijk om de hoek en parkeren doe gewoon achter het gebouw.

Werken in een machtig monument

Werken in dit monument is waar wij werkelijk iedere dag van kunnen genieten. Overal in het gebouw kom je kleine herinneringen tegen aan de rijke historie van dit pand.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Steun NAC Breda

Offices For You is al jaren trotse sponsor van NAC Breda. Door bij ons te huren, draag jij dus indirect bij aan het succes van deze mooie club! 😉

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor zowel ons membership als kantoorruimte is de minimale huurtermijn 1 maand. Nog korter? We denken graag met je mee. Contact ons voor info.

Hoe mind-blowing is jullie internet?

Met glasvezel en wi-fi hotspots door het hele gebouw hoef je je hier geen zorgen om te maken!

Wat is jullie opzegtermijn?

De opzegtermijn is 3 kalendermaanden. Wij verzoeken je wel schriftelijk te annuleren.

Kan ik mijn kantoor zelf aankleden / stylen?

Absoluut. Wij verzorgen de volledig gemeubileerde kantoorruimte zodat jij direct kunt werken, maar aankleden ervan kunnen de mensen zelf vast veel beter. Zorg wel even dat je bij een vertrek alles in de oude staat achterlaat.

Ceresstraat 13
4811 CA Breda


E: breda@officesforyou.com
T: +31 76 808 0120

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.