Work Space Hilversum

Om te groeien heb je een goede voedingsbodem nodig. Een plek die alles heeft: licht, lucht, ruimte en zuurstof. Een plek die inspireert en uitdaagt. Om je bedrijf te laten groeien helpt het extra als je kunt groeien op een plek die stijlvol is ingericht, waar je gefocust kunt overleggen en gezellig kunt lunchen. Zo’n plek is soms gewoonweg moeilijk te vinden. Plekken die energie kosten: waar je alles zelf moet regelen, of waar de afspraken in kleine lettertjes zijn gemaakt.

Offices For You creëert plekken waar je zorgeloos kun ondernemen en groeien. We werken zonder kleine lettertjes, want alles wat we doen is full-service. En dan bedoelen we: wij regelen alles en je krijgt nooit onverwachte kosten. Onze gastvrouwen ontvangen je gasten, zetten de koffie klaar en zorgen dat alles aan het eind van de dag weer netjes is.

Onze full-service leveren we het liefst op locaties die uniek zijn. Plekken die zorgen dat onze hersenen geprikkeld worden en nieuwe ideeën kunnen genereren en uitwerken. Locaties die licht zijn, schoon en rustig. Panden met karakter.

Offices For You is in Hilversum gevestigd in de smaakvolle vijf-sterrenvilla aan de Koninginneweg. Vlak bij het mediapark is hier ruimte voor losse werkplekken en een aantal bedrijven. Onze kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd. Oftewel: ook hier regelen we alles. Alles wat aandacht krijgt groeit. En als wij alles regelen kun jij aandacht geven aan je bedrijf.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan Wij zitten onder andere in Amsterdam • Breda • Maastricht • Utrecht.

Eenvoudige prijzen. Voor iedereen.

Of je in Hilversum nu op zoek bent naar werkplek in de open ruimte of een volledig verzorgd kantoor. We hebben een optie voor iedereen.

Membership

€ 150

Per persoon per maand

 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven bij Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede Lavazza koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

Kantoorruimte

€ 770

Per maand (tweepersoons kantoor)

 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon bij ons achter (indien beschikbaar).

Boost je energie!

Geef je energie een boost met een verfrissende wandeling door het prachtige Dudok park te maken. Zuurstof, zonlicht en geur van natuur helpen jou om het optimale uit jouw dag te halen!

Gezellige binnenstad

Hilversum heeft een super leuk stadscentrum met veel winkels, restaurants en barretjes. Neem je klanten of team mee naar bijvoorbeeld de Foodhal voor een lekkere lunch of gezellige borrel.

Dichtbij Mediapark

Ben je veel actief in de mediawereld? Met het Hilversumse Mediapark op steenworp afstand is onze locatie perfect te combineren voor een werk- of vergaderplek.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor zowel ons membership als kantoorruimte is de minimale huurtermijn 1 maand. Nog korter? We denken graag met je mee. Contact ons voor info.

Hoe mind-blowing is jullie internet?

Met glasvezel en wi-fi hotspots door het hele gebouw hoef je je hier geen zorgen om te maken!

Wat is jullie opzegtermijn?

De opzegtermijn is 3 kalendermaanden. Wij verzoeken je wel schriftelijk te annuleren.

Kan ik mijn kantoor zelf aankleden / stylen?

Absoluut. Wij verzorgen de volledig gemeubileerde kantoorruimte zodat jij direct kunt werken, maar aankleden ervan kunnen de mensen zelf vast veel beter. Zorg wel even dat je bij een vertrek alles in de oude staat achterlaat.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum


E: hilversum@officesforyou.com
T: +31 35 625 0600

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 17:00 open.