Work Space
Maastricht

Het ideale kantoor is een plek waar je kunt werken aan je bedrijf. Of het nu groot of klein is: echt groeien doe je op een plek die een goede voedingsbodem geeft voor de groei van je bedrijf. Een plek die inspireert, die je helpt om te focussen op de zaken die er toe doen. Een prettige werkplek, een kantoor waar je relaties en klanten durft te ontvangen. Een locatie die imponeert en inspireert. Maar het valt nogal eens tegen om zo’n locatie te vinden en niet een beetje bedrogen uit te komen.

Bij Offices For You werken we zonder vervelende verassingen. Alles wat we doen is eenvoudig en helder: het is namelijk full-service. Zo krijg je nooit naheffingen, onverwachte servicekosten of belastingen die ergens in de kleine lettertjes stonden. We regelen alles. En dan bedoelen we echt alles. Voor een vast bedrag.

Die full-service leveren we het best in een kantoor dat indruk maakt. Wij mensen zijn het meest creatief op plekken die onze hersenen prikkelen. Dat gebeurt op mooie locaties, met smaakvolle vormgeving en sterke verhalen. In panden van Offices For You.

Offices For You Maastricht is gevestigd in het Parc Céramique, in een omgeving vol Groen. Onze kantoren zijn er licht en modern, ingericht met smaakvol ontworpen kwaliteitsmeubilair. Een kantoor huren is eenvoudiger dan ooit: je neemt contact met ons op, we zoeken een inspirerende plek, overhandigen de sleutel en je kunt aan het werk. Full-service. Zodat je je aandacht alleen besteedt aan datgene dat moet groeien: je bedrijf.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan.. Wij zitten onder andere in Amsterdam • Breda • Hilversum • Utrecht.

Eenvoudige prijzen. Voor iedereen.

Of je in Maastricht nu op zoek bent naar werkplek in de open ruimte of een volledig verzorgd kantoor. We hebben een optie voor iedereen.

Membership

€ 150

Per persoon per maand

 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven bij Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede Lavazza koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

Kantoorruimte

€ 650

Per maand (tweepersoons kantoor)

 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

Waarom bedrijven ons te gek vinden

Levendig Maastricht

Beleef de stad en geniet met duizenden bezoekers van evenementen zoals het Preuvenemint. Of geniet van de mooiste kunst tijdens de wereldberoemde beurs The European Fine Art Fair in het MECC.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto, of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren doe je natuurlijk gewoon onder het gebouw.

Geef je energie een boost!

Geef je energie een boost met een verfrissende wandeling door het prachtige stadspark te maken. Zuurstof, zonlicht en geur van natuur helpen jou om het optimale uit jouw dag te halen!

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Culinair mekka

Met een handvol levendige pleinen boordevol culinaire restaurants en gezellige barretjes is Maastrech het absolute mekka voor de gezellige Bourgondiër. Vraag ons team naar de beste tips van dit moment!

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor zowel ons membership als kantoorruimte is de minimale huurtermijn 1 maand. Nog korter? We denken graag met je mee. Contact ons voor info.

Hoe mind-blowing is jullie internet?

Met glasvezel en wi-fi hotspots door het hele gebouw hoef je je hier geen zorgen om te maken!

Wat is jullie opzegtermijn?

De opzegtermijn is 3 kalendermaanden. Wij verzoeken je wel schriftelijk te annuleren.

Kan ik mijn kantoor zelf aankleden / stylen?

Absoluut. Wij verzorgen de volledig gemeubileerde kantoorruimte zodat jij direct kunt werken, maar aankleden ervan kunnen de mensen zelf vast veel beter. Zorg wel even dat je bij een vertrek alles in de oude staat achterlaat.

Wim Duisenbergplantsoen 31
6221 SE Maastricht


E: maastricht@officesforyou.com
T: +31 43 201 0626

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.