Work Space
Utrecht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Om te zorgen dat je bedrijf groeit is het dus nodig dat je aandacht niet afgeleid wordt. Je hebt een plek nodig waar je geconcentreerd geïnspireerd kan raken. Waar je niet wordt afgeleid door zaken die onnodig storend zijn: onverwachte huurkosten, gedoe met wifi of gebrekkig meubilair. Wat je wel wil: een uitvalsbasis waar je relaties je goed kunnen vinden, waar de lunches goed zijn en waar de koffie vers is.

Bij Offices For You filteren we alle afleiding voor je weg: we regelen alles voor je. We noemen het full-service: nooit onverwachte kosten, professionele ontvangst van je gasten, uitstekende bereikbaarheid en rustige, smaakvolle werkplekken.

En onze full-service bieden we aan op slimme locaties. Locaties die uitermate goed bereikbaar zijn. Plekken die schitterend zijn ingericht met designmeubilair. Waar je in stilte kunt werken, gefocust kunt overleggen en met collega’s gezellig kunt koffiedrinken.

Offices For You Utrecht is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als OV. Binnen mum van tijd ben je met het OV op Utrecht Centraal of met de auto op een van de snelwegen in de buurt. Onze kantoren zijn licht en strak ontworpen: de ideale voedingsbodem om je bedrijf te laten groeien. En onze full-service is ook echt full: wil je snel aan het werk? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk de sleutel krijgt en in je volledig ingerichte kantoor aan het werk kan.

Bekijk onze andere locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in Amsterdam • Breda • Hilversum • Maastricht.

Eenvoudige prijzen. Voor iedereen.

Of je in Utrecht nu op zoek bent naar werkplek in de open ruimte of een volledig verzorgd kantoor. We hebben een optie voor iedereen.

Membership

€ 150

Per persoon per maand

 • Werken in de open ruimte
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Inschrijven bij Kamer van Koophandel
 • Toegang tijdens openingstijden
 • Inclusief lokaal telefoonnummer
 • Gewoon goede Lavazza koffie
 • Op basis van beschikbaarheid

Kantoorruimte

€ 800

Per maand (tweepersoons kantoor)

 • Een eigen afgesloten kantoor
 • Gebruik van zakelijk adres
 • Lokaal telefoonnummer met handset
 • Volledig ingericht met meubilair
 • Gebruik van social space alle locaties
 • Plug & play
 • 24/7 toegang

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Super eenvoudig te bereiken

Waarom zou je in het centrum huren en dagelijks in de file staan als je ook direct aan de snelweg kunt zitten? Met een ligging aan de A2 en A12 is de bereikbaarheid top en parkeren doe je gewoon heel dichtbij.

Wij regelen de lunch

Hoe lekker is het om iedere dag gewoon een verse lunch te eten? Nog fijner is dat jij door kunt werken en wij die lunch voor je regelen. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven wat je lekker vindt.

Centrum maar één bus ver

Het centrum lijkt soms verder dan het is, maar eigenlijk is het slechts maar één busje ver. In slechts tien minuten rijd je met de hoogwaardige verbinding zo de binnenstad van Utrecht in. En je stapt gewoon voor de deur op!

Ontmoet elkaar in het midden van Nederland

Utrecht is hoe je het ook wend of keert gewoon een hele handige plek om af te spreken. Het is ongeveer voor iedereen in het midden. Ideaal dus om daar je relaties in je kantoor te ontvangen! 😉

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor zowel ons membership als kantoorruimte is de minimale huurtermijn 1 maand. Nog korter? We denken graag met je mee. Contact ons voor info.

Hoe mind-blowing is jullie internet?

Met glasvezel en wi-fi hotspots door het hele gebouw hoef je je hier geen zorgen om te maken!

Wat is jullie opzegtermijn?

De opzegtermijn is 3 kalendermaanden. Wij verzoeken je wel schriftelijk te annuleren.

Kan ik mijn kantoor zelf aankleden / stylen?

Absoluut. Wij verzorgen de volledig gemeubileerde kantoorruimte zodat jij direct kunt werken, maar aankleden ervan kunnen de mensen zelf vast veel beter. Zorg wel even dat je bij een vertrek alles in de oude staat achterlaat.

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht


E: utrecht@officesforyou.com
T: +31 30 265 0995

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.