Wat houdt onze work space in?

Om een bedrijf te laten groeien heb je de juiste voedingsbodem nodig. Met licht, zuurstof en ruimte. Om ook zélf te groeien heb je een inspirerende omgeving nodig. Een plek waar je wordt getriggerd om creatief te zijn. Een omgeving die stimuleert.

Bij Offices For You hebben we die plek gecreëerd. Onze locaties bevinden zich stuk voor stuk in gebouwen met karakter. En we zorgen dat het je er aan niets ontbreekt. Onze kantoren zijn voor je ingericht met strakke designmeubels. Werkplekken die gemaakt zijn om werk te verzetten, goede gesprekken te voeren en nieuwe ideeën uit te werken.

We werken full-service. Dat betekent dat je nooit onverwachte kosten hebt. Geen extra regels op de factuur omdat je je gasten koffie hebt geserveerd, geen dubbeltjes per printje. Alles is inclusief. We werken zonder kleine lettertjes en zijn dus volledig verassingsloos. Daarnaast is onze koffie uitstekend, en heb je keuze om mee te lunchen.

Laat je bedrijf groeien bij Offices For You: beginnen is heel eenvoudig. Je krijgt de sleutel en je kunt aan het werk.

Bekijk onze locaties

Wij zitten verspreid over heel Nederland. Op al onze locaties bieden wij zowel onze meet- als work space aan. Wij zitten onder andere in AmsterdamBreda • Hilversum • Maastricht • Utrecht

Social space.

Voor de flexibele zelfstandig ondernemers hebben we de open space ontwikkeld. De social space is ideaal om te werken, af te spreken met relaties of gewoon een kop koffie te drinken. Zo kun je betaalbaar werken en afspreken op onze indrukwekkende locaties met karakter.

Private space.

Een kant-en-klare eigen kantoorruimte. Onze private space is speciaal voor de ondernemers die een eigen plek voor hun bedrijf nodig hebben. Of je nu met 5 of 150 medewerkers bij Offices For You komt werken: wij zorgen voor volledig ingerichte werkplekken. Je hoeft alleen de sleutel nog maar op te halen.

Corporate space.

Een compleet kantoor op maat. De plek voor grote ondernemingen die op korte termijn een ruimte nodig hebben om een tak van het bedrijf te vestigen. We hebben ervaring met verschillende corporate klanten die hun mensen hebben toevertrouwd aan de full-service van Offices For you.

Kies voor karakter. Kies één van onze locaties.

De locaties van Offices For You hebben karakter. Ze vertellen een verhaal. Want we werken het liefst op plekken waar je ook je vrienden even mee naartoe neemt om te laten zien hoe mooi het pand is. Hoe strak de designmeubels zijn. Kantoren die stoer zijn van buiten en licht van binnen. Voor ondernemers met karakter.

Nog niet overtuigd waarom werken bij ons te gek is?

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Met onze private en corporate space heb je altijd toegang tot je eigen kantoor.

Wij zitten overal

Ok, op best veel plekken dan. Met 5 locaties in Nederland is er best wel vaak een locatie in de buurt. Natuurlijk mag jij ze ook allemaal gebruiken!

Super flexibel

Wij vinden die lange contracten ook dramatisch. Liever gewoon lekker simpel voor 1, 3 of 12 maanden? Of gewoon 1 dag? Geen probleem. Kijk maar even.

Borrels, bites & dansmoves

Onze karakteristieke locaties zijn vaak in het centrum gelegen. Dit betekent een overvloed aan restaurants, barretjes, pubs & clubs. Super gezellig voor de vrijdagmiddag borrels.

All-in werken

Met onze volledig verzorgde en ingerichte work space hoef je nergens maar aan te denken. Wij regelen alles en jij hoeft alleen je laptop mee te nemen om te doen waar je goed in bent!

Heb je nog vragen? Bekijk hier de antwoorden op
enkele veelgestelde vragen.

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor zowel ons membership als kantoorruimte is de minimale huurtermijn 1 maand. Nog korter? We denken graag met je mee. Contact ons voor info.

Kan ik tijdens mijn contract up- of downgraden?

Upgraden kan altijd, downgraden niet. Mocht je op termijn onverhoopt toch willen downgraden, gaan we graag het gesprek met je aan.

Wat is jullie opzegtermijn?

De opzegtermijn is 3 kalendermaanden. Wij verzoeken je wel schriftelijk te annuleren.

Hoe mind-blowing is jullie internet?

Met glasvezel en wi-fi hotspots door het hele gebouw hoef je je hier geen zorgen om te maken!

Mag ik eigen meubilair meenemen?

Onze kantoorruimte is volledig gemeubileerd dus dat is helemaal niet handig. We begrijpen dat er altijd wat spullen zijn die je graag zou willen nemen. Geef het gewoon even aan en dan kijken we er gezamenlijk naar of dat kan.

Kan ik mijn kantoor zelf aankleden / stylen?

Absoluut. Wij verzorgen de volledig gemeubileerde kantoorruimte zodat jij direct kunt werken, maar aankleden ervan kunnen de mensen zelf vast veel beter. Zorg wel even dat je bij een vertrek alles in de oude staat achterlaat.

Ik wil graag meer branding in mijn kantoor. Kan dat?

Ja, geef vooraf wel even aan wat je zou willen zodat we samen kunnen kijken wat wel en niet kan.