Wat houdt onze
workspace in?

Om een bedrijf te laten groeien heb je de juiste voedingsbodem nodig. Met licht, zuurstof en ruimte. Om ook zélf te groeien heb je een inspirerende omgeving nodig. Een plek waar je wordt getriggerd om creatief te zijn. Een omgeving die stimuleert.

Bij For You hebben we die plek gecreëerd. Onze locaties bevinden zich stuk voor stuk in gebouwen met karakter. En we zorgen dat het je er aan niets ontbreekt. Onze kantoren zijn voor je ingericht met strakke designmeubels. Werkplekken die gemaakt zijn om werk te verzetten, goede gesprekken te voeren en nieuwe ideeën uit te werken.

We werken full-service. Dat betekent dat je nooit onverwachte kosten hebt. Geen extra regels op de factuur omdat je je gasten koffie hebt geserveerd en geen dubbeltjes per printje. Alles is inclusief. We werken zonder kleine lettertjes en zijn dus volledig verrassingsloos. Daarnaast is onze koffie uitstekend, en heb je keuze om mee te lunchen.

Laat je bedrijf groeien bij For You: beginnen is heel eenvoudig. Je krijgt de sleutel en je kunt aan het werk.

Amsterdam

Olympisch Stadion

Breda

De Drie Hoefijzers

Hilversum

Koninginneweg

Maastricht

Parc Ceramique

Utrecht

Papendorp

AMSTERDAM

Werken op de plek waar in 1928 de Olympische Zomerspelen werden gehouden. Vergaderen in de catacomben van het stadion waar topatleten zich voorbereidden op hun wedstrijden. Gasten ontvangen in een gebouw met karakter. In 2015 volledig geoptimaliseerd voor kantoren: een toplocatie vlak bij de Amsterdamse Zuidas.

BREDA

Ontvang je gasten in het statige en karakteristieke pand van de voormalige Oranjeboom Brouwerij. Een entree die indruk maakt, Brabantse gezelligheid, kantoren die strak en licht zijn. Vlak bij de binnenstad van Breda.

HILVERSUM

Een uitvalsbasis op niveau, vlak bij het mediapark. Dit is een van onze meest persoonlijke en huiselijke panden: de vijf-sterrenvilla aan de Koninginneweg in Hilversum. Ontvang je gasten met klasse in een schitterende omgeving.

MAASTRICHT

Ons meest Zuidelijke kantoorpand. Licht, strak ontworpen en in de mooie omgeving van het Maastrichtse Parc Céramique. Voorzien van de Limburgse gezelligheid van onze vriendelijke gastvrouwen die je ook nog eens heerlijke koffie serveren. Een ideale plek om te groeien met je bedrijf.

UTRECHT

Ons meest centraalgelegen pand vind je op de best bereikbare plek van Nederland: Utrecht. Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Dit is de plek waar je gasten uit alle windstreken kunt ontvangen. Licht en modern, zakelijk en gezellig.

workspace-utrecht-header

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!