VIND JOUW VOLGENDE WERKPLEK

Unieke en indrukwekkende panden met rijke historie, volledig ingerichte en hoogwaardige kantoorruimtes, gezamenlijke ruimtes om te ontmoeten en volledig verzorgd vergaderen.​

KANTOORRUIMTE

Kantoorruimtes die passen bij jouw wensen.

KANTOORRUIMTE

Kwalitatief werken, flexibele contracten en volledig ontzorgd; van bureau tot gastenontvangst en een logo aan de muur. Plekken om te groeien en bouwen.
BEKIJK LOCATIES

VASTE WERKPLEK

Je vaste werkplek in een gedeeld kantoor.

VASTE WERKPLEK

Maak gebruik van je eigen bureau met je eigen spullen en logo op de muur in een gedeeld kantoor. Uiteraard voorzien van alle faciliteiten en 24/7 toegang tot de locatie.
BEKIJK LOCATIES

FLEXPLEK

Flexwerken, maar dan beter.

Flexwerkplek in Utrecht offices for you in onze social space

FLEXPLEK

Kom een dag werken in onze Social Space of vestig je bedrijf vast op locatie. Breng jij je laptop mee? Dan zorgen wij voor de rest!
BEKIJK LOCATIES

VERGADERRUIMTE

Laat je in de watten leggen door de host op locatie.

VERGADERRUIMTE

Vergaderruimtes aangepast aan jouw wensen, voorzien van alle faciliteiten, goede koffie, vers fruit en een uitgebreide lunch.
BEKIJK LOCATIES

OVER ONZE WERKPLEKKEN

Gun jezelf focus, kwaliteit en flexibliteit en uitstraling om te kunnen groeien.

ONZE SERVICES

Als alle randzaken geregeld zijn blijft alleen volle focus nog over.

Uitstekende Hospitality

Je gasten en werknemers worden ieder moment van de dag met een glimlach ontvangen en staan altijd voor je klaar om te helpen.

Beheer en schoonmaak

Maak je nooit meer druk over de vaat, reparaties en voorraden. Als jij ‘s ochtends je dag start hoef alleen nog maar twee knoppen in te drukken; die van je computer en van je favoriete koffie.

Kantoor services

Post versturen, data overzetten of facturen verzenden? Onze receptie helpt graag. Kantoorartikelen hebben we ook voldoende op voorraad.
icon park office for you

Bereiken en parkeren

Iedere vestiging is goed bereikbaar met auto en OV. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij het pand. Zo ben je niet onnodig lang onderweg en kun je je gasten goed ontvangen.

Telefoon services

Klanten te woord staan tijdens een bespreking? Dat kan met onze telefoonservice. Permanent of alleen als je zelf niet bereikbaar bent.

Netwerk events

Bij FOR YOU ben je nooit alleen. Connect tijdens borrels en netwerkevents. De perfecte momenten voor saleskansen en een goede onderlinge sfeer.

Post en pakketten

Post laten bezorgen, ontvangen, naar je doorsturen of inscannen... het kan allemaal. Verzenden is ook makkelijk; geef je pakket simpelweg af bij de receptie.

Catering Mogelijkheden

Heerlijke lunch, ontbijt, snack, borrel of diner: alles is mogelijk op locatie.

WAAROM FOR YOU

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. Je productiviteit groeit. Je focus groeit. Je medewerker groeit. Je plezier groeit. Je bedrijf groeit.

  • Volledig ontzorgd
  • Unieke en inspirerende locaties
  • Flexibele contracten dus weinig risico
  • Uitstekende service
Werkplek offices for you
Werkplek offices for you

GEEF JE BEDRIJF EEN PODIUM

Uiteraard wil je als bedrijf een professionele uitstraling. Huisvestiging is een visitekaartje voor je bedrijf en daarin wil je ook zichtbaar zijn. Met je logo op de deur van je kantoor en bij de entree als je een vergaderruimte huurt, in de kantoren je eigen draai of kleur geven aan inrichting kun je een mooie indruk achterlaten. Op een netwerkevent of vrijdagmiddagborrel krijg je ook vaak de gelegenheid om je te kunnen voorstellen.

BEZOEK DE LOCATIES

Kom langs op een van de locaties voor een rondleiding met een goede kop koffie. Ervaar de sfeer en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

FOR YOU

offerte aanvragen