AMSTERDAM

WHERE PEOPLE BECOME CHAMPIONS

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of, je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen handgelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

In de catacomben van het Olympisch Stadion hebben wij maar liefst 3000m2 gerealiseerd met kantoorruimte, vergaderruimte, een grote social space voor members en natuurlijk de mogelijkheid voor grote events. We hebben verse koffie, lunch tussen de middag en plek voor goed contact met mede-ondernemers.

Faciliteiten

features

  • Parkeergarage
  • 24/7 kantoortoegang
  • Bars & restaurants
  • Snel, veilig & free WiFi
  • Eenvoudig te bereiken
  • Sport in het Olympisch Stadion

WORKSPACE

Tijdens de industriële revolutie werden mensen afgericht om in grote fabriekshallen hersenloos productiewerk te verrichten. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

Kom werken bij For You: of je nu met 150 man komt of in je eentje; wij garanderen dat je een plek creëert waar jij en je bedrijf van gaan groeien. In onze locaties werken ondernemers met een verhaal.

MEETING SPACE

Om te groeien is zonlicht en een goede voedingsbodem nodig. Daarom vergader je bij For You in lichte en prettige vergaderruimten.

Bij ons vind je geen Ikeameubilair, maar een smaakvolle inrichting met meubels van topdesigners. Hier kun je mensen ontvangen. Hier kun je groeien.

Meer locaties

Breda

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU AMSTERDAM

Olympisch stadion 24- 28
1076 DE Amsterdam

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!