AMSTERDAM

WHERE PEOPLE BECOME CHAMPIONS

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of, je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen handgelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

In de catacomben van het Olympisch Stadion hebben wij maar liefst 3000m2 gerealiseerd met kantoorruimte, vergaderruimte, een grote social space voor members en natuurlijk de mogelijkheid voor grote events. We hebben verse koffie, lunch tussen de middag en plek voor goed contact met mede-ondernemers.

Faciliteiten

features

  • Parkeergarage
Parkeren doe je gewoon in de garage onder het stadion.
  • 24/7 kantoortoegang
Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.
  • Bars & restaurants
Met het steeds verder gerenoveerde Olympisch Stadion gebied in hartje Amsterdam Zuid, is er een overvloed aan restaurants, bars, pubs & clubs. Super gezellig voor de borrels.
  • Snel, veilig & free WiFi
Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.
  • Eenvoudig te bereiken
Of je nou met de fiets, auto, OV of Uber komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar.
  • Sport in het Olympisch Stadion
Hoe lekker is het wanneer je voor, na of tijdens je werk in het stadion kunt sporten? Uiteraard regelen wij de 10% member korting voor je. Super healthy!

WORKSPACE

Tijdens de industriële revolutie werden mensen afgericht om in grote fabriekshallen hersenloos productiewerk te verrichten. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

Kom werken bij For You: of je nu met 150 man komt of in je eentje; wij garanderen dat je een plek creëert waar jij en je bedrijf van gaan groeien. In onze locaties werken ondernemers met een verhaal.

MEETING SPACE

Om te groeien is zonlicht en een goede voedingsbodem nodig. Daarom vergader je bij For You in lichte en prettige vergaderruimten.

Bij ons vind je geen Ikeameubilair, maar een smaakvolle inrichting met meubels van topdesigners. Hier kun je mensen ontvangen. Hier kun je groeien.

Meer locaties

ROTTERDAM

VAN NELLE FABRIEK

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU AMSTERDAM

Olympisch stadion 24- 28
1076 DE Amsterdam

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!