Breda

Kies voor karakter. Kies het historische De Drie Hoefijzers.

Of je nu van Oranjeboom bier hield of niet: het was een bier met karakter. Het bier bestaat niet meer, maar het hoofdkantoor ‘De Drie Hoefijzers’ staat al sinds 1928 als een huis.

Als je kiest voor Offices For You in Breda, kies je voor werken in een monumentaal pand. Loods je gasten vanuit de statige ontvangsthal door de klassieke gangen naar je moderne werkplek.

In 2010 is het pand volledig gerenoveerd. Zwaar en groots van buiten, licht en modern van binnen. Statische architectuur gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

Dit kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station. Op een paar minuten afstand ligt het schitterende stadspark Valkenberg. Je loopt ook zo de gezellige binnenstad van Breda in.

Maar voor gezelligheid en goede koffie hoef je de deur niet uit. En vrijdagmiddag in een oude bierbrouwerij: een betere locatie voor de vrijdagmiddagborrel bestaat er eigenlijk niet.

Work space.

Stonden de brouwers vroeger in de donkere grote fabriekshal dagenlang bier te brouwen, nu is dat wel anders. Met de verbouwing in 2010 zijn er gloednieuwe, strakke werkplekken ingericht. Zo zwaar en klassiek als het gebouw er van buiten uitziet, zo modern zijn onze werkplekken.

Als je werkt bij ons pand in Breda kun je rekenen op lichte werkplekken in een pand met een verhaal. En of je nu 1 of 100 werkplekken nodig hebt: in Breda kun je snel aan de slag.

Meet space.

Vergader in de stijl van de karakteristieke oud bierbrouwers. Onze vergaderruimten in Breda zijn precies zoals je van een oude brouwerij verwacht: statig en stijlvol. Ruimten met voldoende licht en zuurstof om je hersenen te prikkelen, en met genoeg rust en ruimte om geconcentreerd te werken.

Het meubilair is gloednieuw en strak: bij Offices For You kun je rekenen op een smaakvolle inrichting met meubels van topdesigners.

Waarom bedrijven ons te gek vinden

24/7 kantoortoegang

Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.

Dichtbij binnenstad

Alhoewel de locatie net iets buiten de singel ligt, is de binnenstad heel dichtbij en zeker te lopen. Met leuke restaurants en barretjes is er altijd wat te doen. En vergeet het prachtige stadspark Valkenberg niet!

Super eenvoudig te bereiken

Of je nou met de fiets, auto of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Het station is letterlijk om de hoek en parkeren doe gewoon achter het gebouw.

Werken in een machtig monument

Werken in dit monument is waar wij werkelijk iedere dag van kunnen genieten. Overal in het gebouw kom je kleine herinneringen tegen aan de rijke historie van dit pand.

Snel, veilig & free wifi

Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.

Steun NAC Breda

Offices For You is al jaren trotse sponsor van NAC Breda. Door bij ons te huren, draag jij dus indirect bij aan het succes van deze mooie club! 😉

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik jullie bezoeken?

Super eenvoudig. Via deze link kan Google je het nog makkelijker vertellen.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Achter het pand hebben wij een ruime afgesloten parkeerplaats.

Zijn er bij jullie leuke restaurants en barretjes in de buurt?

Absoluut. Breda kent veel gezellige plekjes. Om je alvast op weg te helpen kun je deze link checken. Ons team helpt je graag aan de extra hotspots!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan op tal van manieren. Sms’en, Whatsappen, Facebooken of Instagram’en. Maar wellicht is bellen of emailen wel gewoon het makkelijkst.

Wat voor bedrijven hebben jullie binnen?

Oei lastig. Een fijne mix tussen klein en groot, jong en oud, man en vrouw, startup en well-established, super hip en niet zo hip (sorry 😉 ), borrelaars en geen-borrelaars. Nou goed, you get the idea.

Ceresstraat 13
4811 CA Breda


E: breda@officesforyou.com
T: +31 76 808 0120

Geef ons een belletje of kom langs wanneer het jou uitkomt. We doen ons best om dezelfde dag al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn op werkdagen van 08:30 – 17:30 open.