Inspirerende meetings in het olympisch stadion

Onze hersenen hebben nieuwe triggers en afwisseling nodig om ideeën te genereren. Een onbekende omgeving helpt ons om oude patronen te doorbreken en het creatieve deel van ons brein aan te spreken. Daarom is het soms gewoon prettig om buiten de deur te vergaderen. Om in een prettige omgeving een goed gesprek te voeren. En dat werkt helemaal goed als de vergaderlocatie er ook nog één is die zorgt dat mensen gráag naar een vergadering komen.

Afwisseling betekent geen afleiding. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze vergaderruimtes optimaal zijn om geconcentreerd te vergaderen.

Kom bij ons vergaderen in de catacomben van het Olympisch Stadion in Amsterdam. In een gebouw met decennia aan sportgeschiedenis. Een gebouw met karakter.

Als je vergadert bij for you weet je zeker dat je niet op het laatste moment nog dingen moet regelen. Wij zorgen voor de koffie en hebben uitgebreide lunch en catering opties. We ontvangen de gasten met een glimlach en zorgen dat jullie ongestoord kunnen vergaderen.

kies je pakket

Wij hebben slechts twee vergaderarrangementen. Een halve- of een hele dag waar alles bij inbegrepen zit, ook inclusief zaal huur. Afhankelijk van hoe lang je wilt vergaderen kies je één van deze twee opties.

Je hoeft daarna alleen nog een keuze te maken over je lunch. Als je wil kan je kan je dit verder aanvullen met ontbijt, diner of aansluitende borrel. Voor alle opties, kan je ons Food Book hier bekijken.

half

4-uurs meeting arrangement
39,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

FULL

8-uurs meeting arrangement
59,50 per persoon
  • Ontvangst gasten
  • Koffie, thee & frisdrank
  • Vers fruit
  • Printen & WiFi
  • Ontbijt, lunch & diner opties

SYDNEY

4 personen

features:

De Sydney ‘2000’, welke naar verluidt ook te boek staat als de ‘Champions Room’, is een ruimte voor echte winnaars. Met zijn 4 gouden stoelen en grote kroonluchter, troont iedere gast zich tot kampioen. Niet gek ook dat juist deze Olympische Spelen TeamNL de meeste medailles in de wacht sleepte. De ruimte is uitstekend geschikt voor overleg, coach- of sollicitatiegesprekken. Door de 50” flatscreen aan de muur leent deze ruimte zich ook voor presentaties in kleine setting.

TOKYO

6 personen

features:

De Tokyo ‘2020’ is een kleine vergaderruimte tot en met 6 personen. Deze ruimte is sfeervol ingericht met prachtige Eames Chairs en twee hanglampen met mooie details. Om als atleet op de volgende Olympisch Spelen succesvol te zijn, is het belangrijk om terug te kijken op je groei en ontwikkeling. Dat is precies wat deze ruimte doet. Met 11 spiegels aan de wand is deze ruimte zeer geschikt voor persoonlijke ontwikkeling-, sollicitatiegesprekken of natuurlijk je dagelijkse meeting. En met de overheerlijke Lavazza koffie blijf je sowieso heel de dag scherp!

BEIJING

8 personen

features:

Deze ruimte is een kleine spreek- of vergaderruimte voor 6 tot 8 personen. Wat direct opvalt zijn de prachtige lichtgewicht carbon fiber stoelen van Nederlandse makelij. Deze lichtgewicht stoelen en zig-zag vloer doen dan ook direct terugdenken aan de voetbalfinale in Beijing 2008 waarbij dribbelkoning Messi de enige treffer voor zijn rekening nam. Door de grote flatscreen aan de muur is deze ruimte ook perfect voor presentaties in kleine setting.

PARIS

10 personen

features:

Tijdens de Olympische Spelen van 1900 in Parijs mochten vrouwen voor het eerst meedoen, waardoor geslachtsgelijkheid weer een stukje dichterbij kwam. Gelijkheid wilde wij realiseren door de grote massieve vierkante tafel. Hierdoor leent deze ruimte zich uitstekend voor belangrijke zakelijke gesprekken tussen verschillende partijen. Daarnaast de waanzinnige lamp die boven alles en iedereen uitstijgt en daarmee het laatste beetje superioriteit van tafel veegt. Deze ruimte is perfect in balans, is voorzien van een 50” flatscreen en biedt ruimte aan 10 personen.

LONDON

24 personen

features:

Met een massieve tafel uit één stuk van ruim 8 meter(!) lang, is de London ‘2012’ een boardroom van formaat. Usain Bolt rende deze afstand op de Olympisch Spelen in London in net iets onder de 0,8 seconde. Normaal gesproken duren vergaderingen in deze boardroom voor ruim 24 personen iets langer. Met twee zilveren trofeeën op sokkel en een gigantisch beamer scherm, is de London ‘2012’ de absolute winnaar als het aankomt op het geven van presentaties.

Meer locaties

BREDA

CENTRUM

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU AMSTERDAM

Olympisch stadion 24- 28
1076 DE Amsterdam

Geef ons een belletje of laat weten wanneer je langs wilt komen. We komen zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je verwacht 😉

Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 18:00 open.