breda

WHERE HISTORY INSPIRES SUCCESS

Of je nu van Oranjeboom bier hield of niet: het was een bier met karakter. Het bier bestaat niet meer, maar het hoofdkantoor ‘De Drie Hoefijzers’ staat al sinds 1928 als een huis.

Als je kiest voor Offices For You in Breda, kies je voor werken in een monumentaal pand. Loods je gasten vanuit de statige ontvangsthal door de klassieke gangen naar je moderne werkplek.

In 2010 is het pand volledig gerenoveerd. Zwaar en groots van buiten, licht en modern van binnen. Statische architectuur gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

Dit kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station. Op een paar minuten afstand ligt het schitterende stadspark Valkenberg. Je loopt ook zo de gezellige binnenstad van Breda in.

Maar voor gezelligheid en goede koffie hoef je de deur niet uit. En vrijdagmiddag in een oude bierbrouwerij: een betere locatie voor de vrijdagmiddagborrel bestaat er eigenlijk niet.

Faciliteiten

features

  • Parkeergarage
Parkeren doe je gewoon in op ons eigen parkeerterrein.
  • 24/7 kantoortoegang
Als workaholic wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt bij ons altijd toegang tot je eigen kantoor.
  • Dichtbij binnenstad
Alhoewel de locatie net iets buiten de singel ligt, is de binnenstad heel dichtbij en zeker te lopen. Met leuke restaurants en barretjes is er altijd wat te doen. En vergeet het prachtige stadspark Valkenberg niet!
  • Snel, veilig & free WiFi
Met ons battle tested internet host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je heel de dag naar katten filmpjes.
  • Eenvoudig te bereiken
Of je nou met de fiets, auto of OV komt. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Het station is letterlijk om de hoek.
  • Werken in een monument
Werken in dit monument is waar wij werkelijk iedere dag van kunnen genieten. Overal in het gebouw kom je kleine herinneringen tegen aan de rijke historie van dit pand.

WORKSPACE

Stonden de brouwers vroeger in de donkere grote fabriekshal dagenlang bier te brouwen, nu is dat wel anders. Met de verbouwing in 2010 zijn er gloednieuwe, strakke werkplekken ingericht. Zo zwaar en klassiek als het gebouw er van buiten uitziet, zo modern zijn onze werkplekken.

Als je werkt in ons pand in Breda kun je rekenen op lichte werkplekken in een pand met een verhaal. En of je nu 1 of 100 werkplekken nodig hebt: in Breda kun je snel aan de slag.

MEETING SPACE

Vergader in de stijl van de karakteristieke oud bierbrouwers. Onze vergaderruimten in Breda zijn precies zoals je van een oude brouwerij verwacht: statig en stijlvol. Ruimten met voldoende licht en zuurstof om je hersenen te prikkelen, en met genoeg rust en ruimte om geconcentreerd te werken.

Het meubilair is gloednieuw en strak: bij For You kun je rekenen op een smaakvolle inrichting met meubels van topdesigners.

Meer locaties

MAASTRICHT

PARC CERAMIQUE

UTRECHT

PAPENDORP

FOR YOU BREDA

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Receptie

Openingstijden

werkdagen tussen 08:30 - 17:30

Email

Verbindingen

Mayra-For-You-Breda

Mayra Hulsink

Manager for you

get in touch

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. 😉
Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!